Brka 2 Napisano Mart 20, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Danas treba da se cujem sa nekim likom ako bude bio kuci da odem da pogledam Yamahu Fazer 600, 1999 godiste pa me zato zanima misljenje nekoga ko je vec ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Mart 20, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Mart 20, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi Dane!? Brko,kazem ti meni je dobar,meni je posto sam pocetnik,pojak,ali lik koji vozi malo duze motor,kaze da se i njemu propinje drugom,trosi oko 5 litara,za sad,doduse ne vozim ga ja non stop u crvenom,za sada nemam nekih zamjerki,tako da mislim da neces pogrijesiti,ali ti ces najbolje znat da li ti valja ili ne!? Pozdrav P.S. pa javi mi sta je bilo!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Mart 20, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan samo za Brka!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce da pogledam motor medjutim dao je caletu motor i rok do 15.04 da mu isplati a ako mu ne ispalti motor rekao je da ce me pozvati ako mi nesto znaci. Ostavio sam mu broj pa cemo da vidimo. Inace, juce sam vozio Paunovog 636 i odusevio sam se kako ide, kako koci, ubrzanje, nije neudoban, ma generalno odusevljenje i sad mi se sve jos vise pobrkalo po glavi i ne znam sta da radim. Taman cu do tada ostaviti ovako kako jeste pa ce mi valjda doci nesto pameti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Mart 21, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Lagano brko, sve ces isprobati i naci sebe na jednom od njih:) PS DObro dosao Mixa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Mart 21, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala endurac?!!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Mart 21, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Brko Probaj sto vise,provozaj,pa najbolje ces ti skontat koji ti pase,zavisi od toga za sta ce to motor,od tvojih gabarita i jos podosta toga,tako da ces ti to najbolje odlucit sam,ne sumnjam u tebe!? Srecno!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...