Jump to content

Moto Zajednica

sta da radim

Recommended Posts

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

pozdrav svima molim za savet strucnijih ljudi sta da kupim dal hondu sedov ima ih raznih na raspolaganju imam oko 2500 e ili suzukija intrudera 800 vz ili hondu 600vt hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MK Nameless Riders, 106 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750s '06

Sa kruzerima imam malo iskustva, ali znam da je kruzeru najlakše da "kruzira" kada ima veću kubikažu. Dakle, što veća kubikaža, bolji doživljaj...ali sačekaj odgovor i nekog iskusnijeg po ovom pitanju jer konkretne tipove motora nisam imao prilike da probam.

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: versys 650

Ај сад да не тролујем превише, узми Интрудера, нећеш погрешити. Убедљиво најлепши фабрички мотоцикл (барем до неког 2000. годишта). Удобан је као цепаница, ал је леп ко бомбона.

Најбоље би ти било да седнеш и провозаш мало и једно и друго, па одлучи шта ти више одговара, ал што се самог изгледа тиче, Интрудер, па два места празно.

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Moj drug je imao Suzuki Marauder 800, i jednom sam ga vozio na jednom putovanju. Moje misljenje, prelep motor, ostavlja utisak, udobnost nula, ubrzanje nula, kocenje nula, ulazak u krivine nula. Po meni je to samo motor za smekerisanje, za put ne moze da se meri sa nekim sport touring motorima tipa vfr 800 i sl., al da je lep, prelep je :)

Honda i suzuki ne mogu da se porede. Honda je neunistiva masina. Ne znam koji shadow juri, ali ja bih pre isao na 600 nego na 750. Bolji motor, 2 karba, single pin. Ako juri 1100 to je vec druga prica ali bih opet jurio single pin varijantu (one starije). A to da je shadowka slaba i majusna. Brate kako ne znas sta pricas. Na kvadrat.

Ja glasam za Shadow. Ako hoces da ga probas javni se na PP i mozemo organizovati vidjanje neko

pozdrav imo am vec sedovku 600 bio sam vise nego zadovoljan jbg prodo sam pa sam kupiosuzuki gsx 600 f al to nije za mene pa se sad ponovo vracam na copera

Moj drug je imao Suzuki Marauder 800, i jednom sam ga vozio na jednom putovanju. Moje misljenje, prelep motor, ostavlja utisak, udobnost nula, ubrzanje nula, kocenje nula, ulazak u krivine nula. Po meni je to samo motor za smekerisanje, za put ne moze da se meri sa nekim sport touring motorima tipa vfr 800 i sl., al da je lep, prelep je :)

sad si me totalno ukopo ja bas planiram sutra da idem po nega u bg za sada ,,,stvarno sad neznamlova je tu a motora nema...

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Honda cbr 929 rr

Imam druga koji vozi shadow,doduse manju kubikazu,kao i druga koji vozi intrudera :).

Mogu da ti kazem da ne znam da li mu se ta hondica ikad ozbiljno pokvarila,a vozi je ne staje.

Suzuki je lep,lepo ide,doduse taj drug trenutno ima nekih ozbiljnijih problema sa njim...naravno,to ne znaci da je generalno motor takav. moj glas ipak za Hondu :takoje:

• Svrati ponekad, 295 postova

Honda i suzuki ne mogu da se porede. Honda je neunistiva masina. Ne znam koji shadow juri, ali ja bih pre isao na 600 nego na 750. Bolji motor, 2 karba, single pin. Ako juri 1100 to je vec druga prica ali bih opet jurio single pin varijantu (one starije). A to da je shadowka slaba i majusna. Brate kako ne znas sta pricas. Na kvadrat.

Ja glasam za Shadow. Ako hoces da ga probas javni se na PP i mozemo organizovati vidjanje neko

Poznato je da svako svoj motor hvali. Ja sam probao Dragstar 650. Bio mi je smesno slab. Shadow 750 je vec jaci motor. Oba sam probao samo na kratko. Shadow 600 nisam vozio, ali u rublici "vozili smo" svi kazu isto: Mogao bi da ima vise snage! Sto se velicine tice, svakodnevno prolazim pored jednog i meni izgleda mali..

Ah da, nekoliko puta sam planirao da predjem na kruzere, san iz decackih dana, ali kako probam neki...odustanem. Vozna svojstva su im uglavnom ocajna, ali da mogu dobro da izgledaju to stoji. Pa ko sta voli...

odluka je pala ja ponovo kupio hondu shedow vt 600 98 god . hvala na savetima

• Enduraš, 6381 postova
  • Motocikl: CRF300L

Veoma licna stvar. Ja recimo ne mogu duze od 10 minuta da drzim noge nazad na nogostupima, a pogotovo me ubija grbav rezervoar ispred.

600 kubika na kruzeru moze da ti bude smesno slabo samo ako si navikao na neke trkalice. Meni ovaj moj ima snage i vise nego sto mi treba.

Drugacije potrebe I guess...

Ja nikad nisam vozio r-ove, pa mi je Shadow 600 preslab. Kad sam je probao, tada sam vozio Transalpa koji ima istu masinu, neverovato koliko Transalp ima bolje ubrzanje od Shadow-a koji se vuce kao prebijena macka.

• Podržavam 1

pozdrav evo da napisem kako sam juce kupio hondu shedov600 vt Idem da kupim motor u bg odlucio sam da ipak to bude suzuki marauder 800vz 2001 sve sam dogovorio ,sa oba vlasnika i prvim i drugim cak sam i ugovor napravio samo da ga odvezem kucu-posto sam i prevoz nabavio u bg kostao bi oko 65oodin do kisaca kod NS. Pare u dzepu odem do vlasnika kod koga je motor bio -motor sav prasnjav posto je bio u garazi valjda nije imo ko da ga sredi-dotera nije bitno ja hocu i to je to obrisem sediste i izguramo napolje motor onako lep ima sitne ogrebotine ne marim za to idem o da upalimo cvrc nista slab akumlator izgleda posle 6-7 okretaja nedaje znak prikljucimo na kablove od kola pa ajde desetak puta nista cak ni ne dimi na auspuh-goriva ima zadnje resenje ajd da ga guramo da se smiluje da upali -----zena pored mene gundja moja supruga njoj se motor svideo na prvi pogled-ona bila za kupovinu,guramo dusu sam ispustio po beogradskoj ulici nista ....lepo se pozdravio sa vlasnikom - i otiso a posto sam imao u p;alu da vidim i jednu hondu shedow otiso na adresu u Novom BG gazda doso kljuc u bravu kontakt anlasuj i motor u trenu upakio ==da sam bio sretan nisam provozo sam tek tolko da ubacim u prvu i vratim se natrag dam gazdi pare koje je trazio i to je to iskoristio sam dogovorenu slep sluzbu pa ovezli motor u moj Kisac 12okm dalje a Sta da kazem na kraju kupiosam imo sam je i ponovo se vratio jeste sve ok al nesto mi je dusa prazna pozdrav dajte komentar molim vas sta sam trebo da radim inace hondica je ok prva liga 96 5 brzina nema ogrebotina samo ima 56oookm pozdrav

post-9064-0-75960500-1354992226_thumb.jpg

• Podržavam 5

• Svrati ponekad, 495 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS

Pa sad si kupio motor. Sta da radis? Cekas prolece pa se sit navozas!

Verovatno ce se vecina sloziti da su honde najpouzdanije i da im najmanje pada vrednost. A to dal je motor mali ili velik, pa to je licni stav. Meni nije mali ni VT600 ni VT750.

Samo izbegavaj neko vreme da sednes na VT750 - posto ces odmah poceti da kalkulises zamenu i kako da ga se dokopas... Ja sam tako prosao, nisam se smirio dok se nisam dokopao VT750.

Pa sad si kupio motor. Sta da radis? Cekas prolece pa se sit navozas!

Verovatno ce se vecina sloziti da su honde najpouzdanije i da im najmanje pada vrednost. A to dal je motor mali ili velik, pa to je licni stav. Meni nije mali ni VT600 ni VT750.

Samo izbegavaj neko vreme da sednes na VT750 - posto ces odmah poceti da kalkulises zamenu i kako da ga se dokopas... Ja sam tako prosao, nisam se smirio dok se nisam dokopao VT750.

imo sam i sad priliku ima na polovni autom. tip iz Sm nudi 750 al nesto mi se nesvidja i cena nije losa cini mi se oko2600 al nesto tam,o nestima vidi ako ti nije tesko

• Svrati ponekad, 295 postova

Prodavac Maraudera - koji idiot! Ne volim da vredjam ali moram to da kazem. Dolazis mu sa novcem, na danasnje vreme i motor prljav!!! Eeee, svasta.

Ja recimo nikada ne bih kupio motor (auto) koji sam vec imao (volim da promenim) ali ako si bio zadovoljan sada ti je najbolje da ne razmisljas sta si mogao i da li si trebao da sacekas, nego druze da polako prckas oko motora i radujes se narednoj sezoni.

Ajde da se lepo vozite ti i tvoja lepsa polovina!

• Podržavam 1

Prodavac Maraudera - koji idiot! Ne volim da vredjam ali moram to da kazem. Dolazis mu sa novcem, na danasnje vreme i motor prljav!!! Eeee, svasta.

Ja recimo nikada ne bih kupio motor (auto) koji sam vec imao (volim da promenim) ali ako si bio zadovoljan sada ti je najbolje da ne razmisljas sta si mogao i da li si trebao da sacekas, nego druze da polako prckas oko motora i radujes se narednoj sezoni.

Ajde da se lepo vozite ti i tvoja lepsa polovina!

bas tako hteo sam da promenim malo posto sdovku znam imao sam je tri god al izemt i srecu neznam kao sto sam napiso kupio sam al nije to to sto sam hteo nerazumem dajem 2500 e skoro sam dao saobracajna od marudera u dzepu vec aono prc milojka neznam sta je gazda mislio u tom trenutku al motor uopste nije bio spreman za prodaju a na oglasu stajao vec dva- tri meseca nije bitno idemo dalje sedovka je ko zmaj sad cu nju da malo mazim pazim jer honde to zasluzuju -kao i svaki motor nije bitno jel kinez ili japanac pozdrav

E Janko, neka ti je sa srecom, a ostaje ti samo da nas pozoves na cast.:zdravo:

hvala na cestitki a za cast je najmanji problem samo svratite u sediste Kisackih vrana t.j U MC KISACHCROWS pozdrav

• Podržavam 1

Janko, jebo 750. Ako mu ne montiras muske izduve cuje se kao masina za sivenje. Prednost mu je sto ima dva amortizera nazak, a 600 ima jedan (kome to smeta. ja volim hardtail. nemam plombe ;) ), malo vise kubika, i verci rezervoar.

Dobro si pazario. Sredjuj ga i vozi sto pre ako ti ne smeta hladnoca :)

naravno druze moj nemam sta da sredjujem ima sve od auspuha koji grme pet brzina i 29 kv mislim da je to dovoljno juce sam cak i malo gumo treniro tek toliko da vidim kako mirise miris spaljene gume-al samo malo.... postujem motor vise od sebe

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Hayabusa

pozdrav evo da napisem kako sam juce kupio hondu shedov600 vt Idem da kupim motor u bg odlucio sam da ipak to bude suzuki marauder 800vz 2001 sve sam dogovorio ,sa oba vlasnika i prvim i drugim cak sam i ugovor napravio samo da ga odvezem kucu-posto sam i prevoz nabavio u bg kostao bi oko 65oodin do kisaca kod NS. Pare u dzepu odem do vlasnika kod koga je motor bio -motor sav prasnjav posto je bio u garazi valjda nije imo ko da ga sredi-dotera nije bitno ja hocu i to je to obrisem sediste i izguramo napolje motor onako lep ima sitne ogrebotine ne marim za to idem o da upalimo cvrc nista slab akumlator izgleda posle 6-7 okretaja nedaje znak prikljucimo na kablove od kola pa ajde desetak puta nista cak ni ne dimi na auspuh-goriva ima zadnje resenje ajd da ga guramo da se smiluje da upali -----zena pored mene gundja moja supruga njoj se motor svideo na prvi pogled-ona bila za kupovinu,guramo dusu sam ispustio po beogradskoj ulici nista ....lepo se pozdravio sa vlasnikom - i otiso a posto sam imao u p;alu da vidim i jednu hondu shedow otiso na adresu u Novom BG gazda doso kljuc u bravu kontakt anlasuj i motor u trenu upakio ==da sam bio sretan nisam provozo sam tek tolko da ubacim u prvu i vratim se natrag dam gazdi pare koje je trazio i to je to iskoristio sam dogovorenu slep sluzbu pa ovezli motor u moj Kisac 12okm dalje a Sta da kazem na kraju kupiosam imo sam je i ponovo se vratio jeste sve ok al nesto mi je dusa prazna pozdrav dajte komentar molim vas sta sam trebo da radim inace hondica je ok prva liga 96 5 brzina nema ogrebotina samo ima 56oookm pozdrav

Čestitam...i mnogo bezbednih km-ra želim ...SREĆNO 1moto3.gif

Čestitam...i mnogo bezbednih km-ra želim ...SREĆNO 1moto3.gif

Hvala od srca pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja