isterivac 269 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko od kolega sa foruma ima dobar primerak bandita iz devedesetih neka javi, drugar kupuje za kes do nekih 1400-1500e Uslovi: -Da nije cetkom farban -Da masina ne melje ko krunjac -Da nije izlupan -Da nema sad nekih velikih ulaganja Znaci, samo bandit 600, drugi motori ga ne zanimaju Ponude ovde ili na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj popovica pandura ,ima crni znam da mu treba lova,ide na ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj popovica pandura ,ima crni znam da mu treba lova,ide na ime Mislim da je vec pitao njega ali ne znam detalje, verovatno mu nesto ne odgovara kad nije kupio, ipak hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...