Kypck 188 Napisano Novembar 29, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan eXtreme serija - vise stabilnosti, dugotrajnije, OVP/OCP/OPP/SCP zastite. Extreme series packs a powerful punch by delivering stable streams of power through dual +12v outputs. Our Extreme power supplies provides over 70% efficiency at typical loading and meet Energy Star and Blue Angel requirements. With a life-time of 100,000 hours and protection for OVP/OCP/OPP/SCP, these power units are made to last. Specifikacija uredjaja Cena fiksna 40 evra Kontakt na pp ili na 063/216-246 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja neko kinesko sranje od napajanja platio 3600 novo, od 350w Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Da je jace napajanje, dogovorili bi se nesto Treba mi nesto preko 650w.. A da bude kvalitetnije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 30, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Au, pa to je bas mnogo. Znam da su kinezi oko 15 evra, ali od kada mi je probilo na plocu, uzimam samo "markirana". Kazu da kvalitet mozes da ocenis i po samoj tezini napajanja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 7, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prodato...moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...