dragicadj 25 Napisano Decembar 25, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Super sad jos da nateram nekog od dopisnika u ZR za izvestaj ;D Bila bi ti zahvalna za pomoc. Ja sam upravo stigla iz NS-a i paketici su spremni. Odela su nam takodje spremna,jos samo da nas vreme posluz Za decake sam kupila motore sa vozacem na njemu. Bucke hvala puno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Decembar 25, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan beogradjanin za akciju ako nije kasno da dam lovu i dobijem crveno odelce ,jbg do danas nisam znao da li radim u subotu. ako nisam zakasnio kod koga da se javim? pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kuku se nama poceo sneg :o A da probamo sa irvasima ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Decembar 26, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav sneg jos i moze da prodje samo da nebude bljuzgavice...a znajuci kakva je Sremcica... trebace nam i lanci!! ;D Nego ja cuh da tamo ima dva objekta?! Jedan na pocetku Sremcice a drugi kod Lipovacke sume. I sad u koji mi idemo? :o ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav sneg jos i moze da prodje samo da nebude bljuzgavice...a znajuci kakva je Sremcica... trebace nam i lanci!! ;D Nego ja cuh da tamo ima dva objekta?! Jedan na pocetku Sremcice a drugi kod Lipovacke sume. I sad u koji mi idemo? :o ??? Dom za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju - Sremčica * Adresa: Moštanička br. 2, Sremčica, Čukarica, 11000 Beograd, Srbija ;D trece zavejano brdo levo ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Roknemo kod prvog, odklizamo, e kad ustanemo, stigli smo kod drugog. Inace, raduju me smetovi Sremcice, kad vetar zazvizdi, ijaooo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 26, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan od nasih drugara iz USA, koje je Svaba uspeo da organizuje, (tacan spisak kasnije) sam upravo dobio 27.000 dinara u keshu. Bravo momci i hvala!! Evo ga i moj spisak. Od USA BJB ekipe: Branislav Obrenovic - Motoholic Dejan Gakovic - RSV Millenian I moja malenkost Ostatak su ljudi dobre volje, koji pritom ni ne voze motore (mnogi nikad ni seli nisu na jedan ) Victor i Zvezdana Culafic Svetlana Andreic Zeljko Mladenovic Branislava Rudakovic Branka Minic Bojan Cubela Zelim vam vreme iznad nule , bez snega leda i kise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E pa 'Ameri' svaka cast. Aj` sledece godine da dodjete i vi da budete Deda Mrazovi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 26, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Au,po MALO pocinje dame brine ovaj snezic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Decembar 26, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan "Akcija 'Nista nas ne sme iznenaditi' odlozena zbog kise" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Decembar 26, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas ljudi al mene vata panika polako od ovolikog snega. Nek pada danas ceo dan ako treba samo da se otopi na ulicama do subote. Inache ''ameri'' i ostali donatori svaka chast na podrshci bez vas ne bi bilo isto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Decembar 26, 2007 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav sneg jos i moze da prodje samo da nebude bljuzgavice...a znajuci kakva je Sremcica... trebace nam i lanci!! ;D Nego ja cuh da tamo ima dva objekta?! Jedan na pocetku Sremcice a drugi kod Lipovacke sume. I sad u koji mi idemo? :o ??? Dom za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju - Sremčica * Adresa: Moštanička br. 2, Sremčica, Čukarica, 11000 Beograd, Srbija ;D trece zavejano brdo levo ;D ;D ;D Bg, Ada, ka Obrenovcu glavnom džadom, posle 7 km na semaforu levo, Železnik, semafor pravo, 6 km ravno, Sremčica, levo NIS pumpa, i odma na semaforu desno i posle 50 metara sa desne strane velika ograda i gotova priča... A od jutros, definitivno će trebati lanci, il enduro oprema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 26, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Samo bez panike Padavine prestaju tokom dana. U četvrtak, petak i subotu bez padavina tako da ćemo u najgorem slučaju imati vlažnjikav asfalt (možda malo zaleđen ali... ;D) Šalu na stranu, to su sve glavne saobraćajnice kojima ide i GSP i koje su već posute solju i biće do subote sigurno suve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šalu na stranu, to su sve glavne saobraćajnice kojima ide i GSP i koje su već posute solju i biće do subote sigurno suve. Ali i rizlom, koja je bas onako fina kad naidjes na nju ;D ;D ;D Druze direktore ja idem makar magare na ledja stavio a snega i leda bilo kao na Antartiku ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Decembar 26, 2007 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Samo bez panike Padavine prestaju tokom dana. U četvrtak, petak i subotu bez padavina tako da ćemo u najgorem slučaju imati vlažnjikav asfalt (možda malo zaleđen ali... ;D) Šalu na stranu, to su sve glavne saobraćajnice kojima ide i GSP i koje su već posute solju i biće do subote sigurno suve. A od jutros, definitivno će trebati lanci, il enduro oprema А za one koji ne znaju, 300 metara od samog centra, na putu za V. Moštanicu, momci iz Sremčice su se potrudili i naprvili pravu enduro stazu, pa će i za JAKE biti zanimljivih dešavanja ... Mada ne znam na šta će ličiti dedamraz odela... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 26, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Au,po MALO pocinje dame brine ovaj snezic Xaxa, tebe brine, a ja treba sutra ili prekosutra da doteram motor iz Mladenovca... MENE brine... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Decembar 26, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Au,po MALO pocinje dame brine ovaj snezic Xaxa, tebe brine, a ja treba sutra ili prekosutra da doteram motor iz Mladenovca... MENE brine... ;D Ih Mladenovac, ja idem u Lazarevac po motor ;D ali ipak to je samo jedno iskustvo vishe, treba gledati pozitivno i nadati se "lepom" vremenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1939 Napisano Decembar 26, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, danas su mi potvrdili iz Saobracajne Uprave Beograd, sve je ok sto se njih tice. Sinoc (nocas) smo IgorXT, NeshaXX, Dexter, Never,Vesna i ja kupili slatkise za paketice i bas sam zadovoljan kolicinom slatkisa koju ce svaki paketic sadrzati. To otprilike izgleda ovako: 1 kesica cipsa (ili smoki) 1 kesica bombona 1 cokolada 1 pakovanje Rum Kasato 1 Bonzita 1 krem bananica 1 sokic 1 sveska sa olovkom Igore, ako sam nesto zaboravio dopuni me. Videcemo da se mozda jos nesto kupi, ako bude jos para (danas ce jos ljudi doneti nesto para). Planiramo da u Petak uvece zapakujemo slatkise u 330 paketica, tako da pozivam sve da dodju ako su u prilici. Slatkisi su u autoskoli Vir, u bloku 45 na Novom Beogradu. Ako treba nekome uputstvo kao da dodje, neka okrene Igora ili mene na mob. Sto se vremena tice, prognoza kaze da ce od sutra biti bez padavina, tako da ima sanse da se do Subote putevi prosuse i da sve bude kako treba... Bice hladno, ali to svi i ocekujemo, zar ne Dakle, okupljanje pocinje je od 10 do 11, polazak u 11h ispred Skupstine, dolazak tamo do 12h. Nazad krecemo do 15h, zbog hladnoce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da ponesem sanke za svaki slucaj ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Decembar 26, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec pocheo sa pripremama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Decembar 26, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako: Probao sam sinoc odelo, ali u full verziji. Imam preko 100kg, obukao sam skijaske helanke i donji deo trenerke, preko toga radni kombinezon, preko kombinezona gornji deo trenerke, i na kraju koznu jaknu za motor sa svim protektorima. Onda sam obukao odelo deda mraza, i stavio pojas za motor jer je onaj uz kostim bezveze. Onda da vidim da li moze da se funkcionise i kako izgleda. Moze komotno, odelo je veliko, a kako izgleda prosudite sami ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al si debeo ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Decembar 26, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Samo bez panike Padavine prestaju tokom dana. U četvrtak, petak i subotu bez padavina tako da ćemo u najgorem slučaju imati vlažnjikav asfalt (možda malo zaleđen ali... ;D) Šalu na stranu, to su sve glavne saobraćajnice kojima ide i GSP i koje su već posute solju i biće do subote sigurno suve. ocisceno tamo gde ide GSP, ovo je moja ulica, imam 100m uzbrdo i jos 200m nizbrdo sto se nikad ne cisti, ja sam predzadnja kuca u slepoj ulici, a onda ide ulica koja se "cisti", Beogradskog bataljona. Ovako je izgledalo danas kada sam oko 13 h isao na posao, bilo je i par blagih cukanja i naslanjanja automobila. Problem mi je samo da dodjem do ociscene ulice, mozda je najbolje da sa par ortaka izguram motor. Vidimo se u subotu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Decembar 26, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Al si debeo ;D ;D ;D ;D ;D , a pazi pojas, jedva uhvatio cicak. U sustini sam hteo da pokazem da cete moci lako da obucete kostim preko sve opreme, to mi je bio cilj, a ne javno eksponiranje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovako: Probao sam sinoc odelo, ali u full verziji. Imam preko 100kg, obukao sam skijaske helanke i donji deo trenerke, preko toga radni kombinezon, preko kombinezona gornji deo trenerke, i na kraju koznu jaknu za motor sa svim protektorima. Onda sam obukao odelo deda mraza, i stavio pojas za motor jer je onaj uz kostim bezveze. Onda da vidim da li moze da se funkcionise i kako izgleda. Moze komotno, odelo je veliko, a kako izgleda prosudite sami ;D Kao pravi Deda Mraz! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...