dragicadj 25 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj je bio u metrou pre neki dan i odela su bila rasprodata. Prodavacica je rekla da ce dobiti ponovo samo ne znam kad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Decembar 11, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio juce popodne , ima oko 200 kompleta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da u Tempu ima jos jeftinije odelo...i ne treba kartica, i rade 24h dnevno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se prica odvija u pogresnom smeru.koncentrisemo se na odela i izgled a ne na sustinu akcije. ideja sa vise punktova za davanje novca odlicna ideja ako vas bas mrzi da dodjete do NBG-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Decembar 11, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih da mi organizatori u BG pošalju neki kontakt telefon na pp ili na mob. Imamo zainteresovanog sponzora koji bi učestvovao u NS, BG i ZR. Neću da ga još imenujem, dok se svi ne dogovore. Davore, pošalji mi i tvoj broj Bucke 064 116 8040 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 11, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Tel 064/8210-619 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan @ Quasaar: Sad sam doshao iz "Tempa" na Vilinim Vodama. Kutija grafitnih olovaka ( 12 kom. ) koshta 35 din. Gumice su uslovno recheno skupe, 30 din. jedna gumica i zarezach. @ Za sve ostale: Deda Mraz-ovsko odelo = 274 din. Trenutno nema. Bice u petak ( 14.12.07. ) Tempo (V.Vode) Info telefon: 011/2075-345, 2075-346, 2075-344 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja danas prevrno ceo NS da nadjem dedamraz odelo, u tempu nema dobice al neznaju kad. U kineskom trznom centru na bulevaru neam. Nasao sam u kineskoj radnji u Fruskogoroskoj ulici 280 din i koliko sam sacno ima jojs jedno 10-15komada. Dakle prodavnica se nalazi kad se ide prema strandu na onom parkingu gde je rajfajzen banka sa kotra strane tj. kad udjes na parking za banku ides do kraja desno a za prodavnicu do kraja levo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih da mi organizatori u BG pošalju neki kontakt telefon na pp ili na mob. Imamo zainteresovanog sponzora koji bi učestvovao u NS, BG i ZR. Neću da ga još imenujem, dok se svi ne dogovore. Davore, pošalji mi i tvoj broj Bucke 064 116 8040 Moj broj imas. Meni se pridruzila i mz Melenci tako da ce se ovo sve odrzati i u Melencima. Rekli su da ce pricati sa skolom pa ce mozda biti i predstava. A Zrenjaninaca je sve vise zainteresovanih. Probacu i u Zrenjaninu da nadjem barem neku muziku da postave u centru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Kikinda Deda Mrazevi na motorima Dvadesetak članova pre godinu dana formiranog Udruženja motociklista „No limits“ iz Kikinde, kostimirani u belobrade čikice, uoči novogodišnjih praznika biće angažovani na raspodeli opštinskih paketića klincima i klincezama. Smatrajući da su se irvasi i Deda Mraz umorili od dalekog puta s krajnjeg severa Evrope iz Laponije, kikindski bajkeri rado su prihvatili da mu pomognu, pa su svoje ljute mašine pripremili za veliki novogodišnji posao - raspodelu paketića. Glas javnosti 11.12.2007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima novih informacija u koju ce se ustanovu ici? Ja cu zvati sutra ili prekosuta IgoraXT da se dogovorim oko para,ali mi je malo komplikovano da idem do NBGa....Iglavnom zvacu ga da se dogovorim i verovatno ce u akciji ucestvovati moj i drugar.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 13, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sutra imam dogovoren razgovor sa direktorom Doma za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju - Sremčica. Javljam rezultate. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Decembar 13, 2007 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast svima koji ce ucestvovati kod mene u Pa je sve mrtvo nemoz da dogovoris 2 drugara za nesto a ne vise ljudi pogotovo kada treba da se daju pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 14, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Moramo voditi racuna i o vremenskoj prognozi! Sta ako bude sneg do kolena, ili -10 celzijusa i sve zaledjeno, pa se tesko vozi i po gradu, a jos teze van njega?! Da ne bude ono, "deda mraz pesaci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Decembar 14, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo ukoliko se desi da za NG bude mraz i led da odlozimo na neki dan ka Bozic- u, jos nam samo fali da driftujemo po beogradskom ledu Moramo voditi racuna i o vremenskoj prognozi! Sta ako bude sneg do kolena, ili -10 celzijusa i sve zaledjeno, pa se tesko vozi i po gradu, a jos teze van njega?! Da ne bude ono, "deda mraz pesaci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 14, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sutra imam dogovoren razgovor sa direktorom Doma za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju - Sremčica. Javljam rezultate. najzli Razgovarao sam sa direktorom, gospodinom Milenkom Čurovićem i on je zahvalan svima koji će pomoći da se ova akcija ostvari, ali kaže da će se deca najviše obradovati i da će ona biti najzahvalnija na bilo čemu što donesemo. Oni su trenutno u akciji formiranja računskog centra, a znajući da su Redoran, Bikus, Zeka Zmaj i Stari Vujadin već obezbedili jedan računar, možemo samo da kažemo da će se deca jaaako obradovati. Svakako, idemo dalje, skupljajte novac, deci su potrebni i televizori, muzičke linije... Ovo su podaci o ustanovi, molim Vas nemojte samoinicijativno da ih kontaktirate da bi cela akcija išla preko BJB-a. Dom za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju - Sremčica Adresa: Moštanička br. 2, Sremčica, Čukarica, 11000 Beograd, Srbija Telefon: (+381) 11 2526329, (+381) 11 2526245, (+381) 11 2521800 Faks: (+381) 11 2526329 Žiro računi: Uprava za javna plaćanja Glavni: 840-444661-89 Dodatni: 840-444667-71 PIB: 102475457 Šifra delatnosti: 085313 Matični broj: 7037317 E-mail: dom@sremcicadom.org.yu WWW: www.sremcicadom.org.yu Sav novac koji se prikupi biće upotrebljen u humanitarne svrhe, svi računi i izveštaji o trošku novca će biti dostupni za pregled. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 14, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Decembar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Sapcu bilo za proslu novu godinu, na centru su deljeni paketici deci koja su se slucajno tu nasla. Posto je vreme dozvolilo bili smo motorima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Decembar 14, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ovom prilikom bi hteo da se zahvalim u ime svih clanova BJB-a nasem clanu DIREKTORU . Koji je u svojoj firmi "SEIBL TRADE"prikupio 14.000,00 dinara za akciju Deda Mrazovi. U ime osnivacaBJB-a zahvalujem se Direktoru i svim zaposlenima u frmi "SEIBL TRADE" POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 14, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam siguran da cemo uspeti. Svaka cast direktoru i svim ostalima koji daju sve od sebe da osvetlamo bajkerski obraz ;D Znaci, ide se u Sremcicu, da li je to konacno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 15, 2007 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E narode, veoma mi je zao sto radim u subotu i ne mogu sa vama, ali evo ovo je firma u kojoj radim http://www.nelt.co.yu Kao sto vidite izmedju ostalog vrsimo distribuciju Milke... Postoje paketici koji se prodaju po radnjama, kostaju oko 300 din, sadrzaj je OK, jedna Milka luffle Noisette, Wafelini, M-Joy, nisam siguran za male toblerone, itd. Uglavnom, trebalo bi neko ko je vican da sroci pismo gde ce objasniti o cemu se radi i pitati da li je Nelt zainteresovan da finansira X broj paketica. Ne znam koliko je dece smesteno u Sremcici. Toliko od mene, znam da nisam prakticno nista uradio, ali mislim da ce biti zainteresovani kada cuju da ce biti medijski propraceno. Mozda cak direktno Kraftu poslati mail... Treba nam neko ko ima iskustva sa ovakvim stvarima...Ja pojima nemam kako to sve ide. Ko je obezbedio komp vec ima mnogo vise iskustva, pa neka kaze kojim redom se ovako nesto radi... Dule Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 15, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E drugari ! ja malo nisam bio u toku a rodo bih da pomognem i ucestvujem ! kome i koliko para, i kad pocinje akcija ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 15, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, sto se tice Temerina, izgleda smo sa 7-8 ljudi spali na Josepha i mene. Bilo kako bilo, u ponedeljak, 17.12. cemo znati da li je direktorka zabavista dala zeleno svetlo. Ako jeste nas dvojica cemo izfinansirati ovo pa sta bude. Nadamo se da ako ovo sad odradimo da ce dogodine (i sledecih, nadamo se tradicionalno) da i opstina zauzme pozitivan stav i da izdvoji sredstva iz budzeta za ovu akciju pa da ubuduce u svih 5 mesnih zajdnica odradjujemo ovu akciju. Informativno, u MZ Temerin ima oko 350 dece a u ostalih 4 jos oko 600. Anyway, ako direktorka odobri akciju 21.12. u 11:30 cemo obradovati oko 350 klinaca i klinceza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Anyway, ako direktorka odobri akciju 21.12. u 11:30 cemo obradovati oko 350 klinaca i klinceza A bre de ga ubode na radni dan. Znam da deca nemogu zbog skolice al nemogu ni ja zbog skoletine (fax) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 15, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Anyway, ako direktorka odobri akciju 21.12. u 11:30 cemo obradovati oko 350 klinaca i klinceza A bre de ga ubode na radni dan. Znam da deca nemogu zbog skolice al nemogu ni ja zbog skoletine (fax) Poslednji dan zabavista ove godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...