mile fazer 4464 Napisano Decembar 3, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan da,verovatno da hoce ali opet kazem ima vremena :D:D Nemojte se dzaba truditi. Snebiva se zato sto je sa "planete x" i jos nije uzela (ovo)zemaljski oblik dobar je i ovaj sa slicice na avataru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 3, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vanzemaljac bi pokušao/la da se infiltrira u naše redove.. Ovo mi ipak liči na ovozemaljsku stidljivost iliti po srpski prenemaganje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Decembar 3, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Doći ću možda i ja čisto da ispitam što je barby toliko stidljiva 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya 14 Napisano Decembar 3, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs Madass 125cc (2008), ER-6N (2014) Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto poznajem "samo" dobre laborante...imam ideju! ovako, mi koji nikog ne poznajemo (uživo), skupićemo se u jednom ćošku i upoznati. Krenucemo odatle, i redom "osvajati" sto po sto pozitivnim vibracijama, ili ti po naški "smaranjem" ljudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 3, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije lokal 3000 m2 pa da svi stanete u jedan cosak. Sta se snebivate i femkate? Ne verujem bas da kada izlazite u neki klub poznajete sve prisutne tamo( ovde mislim na nocni klub, ne Partizan ili Zvezdu ). Atmosfera ce biti garantovano prijatna i dobar provod siguran. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 3, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A ja neću da dođem jer vas sve znam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 3, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Dodji bar na nocno kupanje ili klizanje u zavisnosti od atmosferskih uslova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 3, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan @ unas bravo,nikako da im sama kazem....bi mi glupo...ali jeste vanzemaljac je u pitanju,nikako barby :D:D dobar je i ovaj sa slicice na avataru. Vanzemaljac bi pokušao/la da se infiltrira u naše redove.. Ovo mi ipak liči na ovozemaljsku stidljivost iliti po srpski prenemaganje Nemojte da ste tol´ko strogi. Mozda je ipak "druga dimenzijia" u pitanju? Onda ni 3.000 kvadrata ne bi bilo dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 3, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Dodji bar na nocno kupanje ili klizanje u zavisnosti od atmosferskih uslova jeli ti to mamiš Robin Hooda obziorom da je tvoj post ispod njegovog? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 3, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dodji bar na nocno kupanje ili klizanje u zavisnosti od atmosferskih uslova jeli ti to mamiš Robin Hooda obziorom da je tvoj post ispod njegovog? EVROPSKI LJUDI SIROKIH SHVATANJA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da ce biti i predstavnika Maxi Scooter Club-a, pa se isto tako nadam da cu i ja biti prisutan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 3, 2012 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dopunjen prvi post sa trenutnim spiskom nagrada na tomboli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 3, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a hoce li nam opet svirati one devojcice od prosli put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 3, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nece ali ce biti dobra muzika!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko pita,ne skita.Ulaz je slobodan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano Decembar 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 3, 2012 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan I jopet dopunjen prvi post, tj. spisak nagrada na tomboli raste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 3, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Decembar 4, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ti ja baš toliko validan dokaz jer sam ja viđala često i vanzemaljce i ružičaste slonove i roze miševe... ali eto, pri čistoj svesti i zdravoj pameti, izjavljujem da barby nije vanzemaljac šta više normalna devojka za moje standarde a o tvojoj čokoladi nećemo ovako javno po forumu. Inače si trebala da ostaneš.. bilo je i muškog striptiza kasnije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Decembar 4, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan E Barbi, možda je ipak najbolje da se vidimo nekom drugom prilikom. Biće vremena za druženje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 4, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine su bendovi bili vrh.... nadam se dobroj muzici i ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6747 Napisano Decembar 4, 2012 MotoDJIR.com, 1375 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Organizatori, možda nije loša ideja da napišete na prvoj strani da je ime ovog kafića još i "Club People's" i da postavite link ka lokaciji na google maps na početnoj strani https://maps.google....004128&t=h&z=19 Ne zbunjuj ljude. To nisu isti lokali,a samim tim nisu ni na istom mestu. Razdaljina je preko 500 m. Caffe Plaza je pri samom kraju,ka Obrenovcu.Ima označeno sa desne strane. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Potrudicu se da se nekako dokotrljam do Ade, pa se mozda i vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 4, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije tesko naci, ja sam malopre prolazio i lepo se vidi tabla... Prodjete Red Shoes, Koketa bar i nastavite pravo jos jedno cca 300m... Videcete tablu, nemossss se promasi!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 4, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Recimo... ne mogu tacno da ti kazem sad... otici cu sutra preko dana i slikati na sta da se obrati paznja i postaviti ovde! Jel to OK ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...