Af1 Sport 0 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari imam stvarno ozbiljan problem,na aprili af1 125 rotax 123 mora da zamenim klipnjacu,i polako sam poceo da rasturam to sve je bilo ok dok nisam otvorio deklu,vec kako sam otvorio ispala mi je neka opruga i sada ne znam gdde joj je mesto molim za pomoc !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Novembar 27, 2012 (promenjeno) Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.nhsbr.net...84190fbefac5e45 http://www.rs125.it/..._122:_montaggio Nadam se da ce pomoci.. Cao drugari imam stvarno ozbiljan problem,na aprili af1 125 rotax 123 mora da zamenim klipnjacu,i polako sam poceo da rasturam to sve je bilo ok dok nisam otvorio deklu,vec kako sam otvorio ispala mi je neka opruga i sada ne znam gdde joj je mesto molim za pomoc !!! Za rotax 122 Promenio Novembar 27, 2012 član SLRS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Af1 Sport 0 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno..Ima dosta toga sto mi treba samo nema ona slika gde stoji birac brzina sa oprugom ali u svakom slucaju hvala mnogo ce mi pomoci vec mi sad sve jasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Af1 Sport 0 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije prboblem molim jos nekog za pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Decembar 12, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan ta opruga bi trebala ici s druge strane do burenceta s njegove leve strane. na nju bi dosao onaj drugi deo koji u onoj rupi treba da ima 1 platnu. i na kraju kroz sve to prodje 1 imbus sraf koji to sve stegne za blok. i mislim da ti je ta opruga iskrivljena-deformisana,trebala bi biti drugacije savijena na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...