Jump to content

Moto Zajednica

Predlozite mi motor do 125cc i 11 kw :)

Recommended Posts

• U prolazu, 26 postova

E ovako poz svima 1zdravo.gif.

Ove godine sam napunio 17 godina i planiram da na prolece uzmem neki motor koji bi mogao da vozim sa A1 dozvolom znaci ( do 125cc i 11 kw ) .1hej.gif

Ne razumem se bas mnogo oko motora ali zanimaju me misljenja onih koji se razumeju.

Predlozite mi neki super sport ili naked motor do 2000e ( moze i polovan ) koji bi bio dobar za jednog pocetnika ( s' obzirom da sam do sada vozio samo skuter 1moto3.gif).

Hvala unapred0takoje.gif i molio bi da se drzite teme 1care.gif

poz.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Imas: Yamahu ybr, Hondu cbr, Keeway speed... i jos nekih kineza pa sta volis. Nabrojao sam 4t motocikle jer bih na tvom mestu izbegao 2t. Ako bas hoces estetiku i 2t onda gledaj Apriliju RS, Honda NSR itd...

• Gazda Slavko, 208 postova
  • Motocikl: Aprilia RS 125

Ova tema je prezvakana do bola :D znaci kucaj na pretrazi ,,savet za kupovinu 125ice" ,,koji motor od 125 kubika?" itd,itd,znaci sve ce ti onda biti jasno..

• Podržavam 1

• svrati kad mu je dosadno, 258 postova
  • Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001

Ova tema je prezvakana do bola :D znaci kucaj na pretrazi ,,savet za kupovinu 125ice" ,,koji motor od 125 kubika?" itd,itd,znaci sve ce ti onda biti jasno..

Jos 2-3 posta i onda se pojavljuje neko i napise ``kupi to 600-750ccm, 125 ces brzo da prevazidjes`` :lol:

• Podržavam 3

Hhahahaha e da bas to :lol: :lol: :lol: :lol:

Jos 2-3 posta i onda se pojavljuje neko i napise ``kupi to 600-750ccm, 125 ces brzo da prevazidjes`` :lol:

• U prolazu, 17 postova

Kupis Kymco Quannon 125ccm za 1000evra i samo menjas ulje na 3000km i uzivas. Motor ima 15 konja, startan, max speed 120km/h, potrosnja gradska 3-3.5l, na otvorenom 2-2.5l. Ja sam ove sezone presao vise od 15 000km i nista se nije kvarilo. PMotor kao drugo izgleda mnogo lepse u prirodi nego na slici i od honde cbr ima lepsi dizajn neuporedivo! Zvuk super takodje. Sve sto te zanima mozes da me pozvoes na 064 338 26 48 da ti dam savete

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja