Jump to content

Moto Zajednica

tomos bt 50

Recommended Posts

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400

I samo budala moze da te podrzi da kupis jaci motor a nemas kategoriju... taj ti dobro nemisli... Za prvi skuter sam sljakao kao blesav pitaj Popsy-ja sa foruma... tako da daj tvoj za 200 do 250 sto je realno i skupljaj za drugi... Prijateljski savet... Nisam stariji od tebe 100 godina isto sam mlad i isto tako zelim stvari sad pa sad pa ako nije sad cinimi se nece nikad. Opusti se i polako prema cilju...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 427 postova
  • Motocikl: U potrazi

Zbog vasih glupih odgovora,tacnije Aleksandrovih,niko me ne zove za motor..skoro niko!!!mozda je neko hteo da ga kupi i kad je video Aleksandrove komentare zaobiso je motor...i verovatno mi je sad upropasten san,da skupim pare i da uzmem ts 125 r pa da ga preradim u sm...Sad svi nude po 200e za bt-a...a ne pada mi na pamet da ga dam za te pare...Aleksandre,puno ti hvala i valjda neces i nekog drugog da Z*j**es...ts ce morati da saceka... 1jok.gifundecided.gif

Ti si klinac koji ne zna sta hoce to je sigurno i ne svaljuj krivicu na drugoga. Razumem da ti je motor skuplji za 50 eur nego sto je na drugim mestima al bas toliko daj. Prodao sam bikerQ sa ovog foruma bratov skuter 50 ccm 4t 2007 za 200 eur registrovan, tako da razmisli. Vidim kako pises po drugim temama samo se vredjas nesto. Nije ok sto te aleks smara i zeza al daj nije on kriv sto se ne prodaje razmisli malo. Bas je mene pre neki dal lik ozracio na forumu za cenu skuplju za 400-500 din razlike nego sto " ON " moze da nadje. Tako da smanji cenu radi preko zadruge za raspust i skupi.... AJDE VISE..........

To za aleks-a nzm dal je kriv,zvali su me dok nije poceo da prica gluposti o mom motoru...Na kojoj sam se temi ja vredjao?bas me zanima...aj posalji link ako te ne mrzi.hvala za savete...ne zelim da se svadjam i ne ljutim se na tebe... 0takoje.gif...ne zelim da se svadjam sa bajkerima,ali nisam ja prvi poceo... I,aleksandre,molim te ne komentarisi vise lose na ovoj temi i sve ce da bude u redu...1zdravo.gif

I samo budala moze da te podrzi da kupis jaci motor a nemas kategoriju... taj ti dobro nemisli... Za prvi skuter sam sljakao kao blesav pitaj Popsy-ja sa foruma... tako da daj tvoj za 200 do 250 sto je realno i skupljaj za drugi... Prijateljski savet... Nisam stariji od tebe 100 godina isto sam mlad i isto tako zelim stvari sad pa sad pa ako nije sad cinimi se nece nikad. Opusti se i polako prema cilju...

ts bi mi sluzio SAMO ZA OFF VOZNJU 1zdravo.gif

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400

i jos nesto nema tu of road ili ne, nema voznje bez kategorije ako se skucas najebao si i ti i tvoji roditelji jer si maloletan odma se ukljucuje centar za socijalni rad i tuzba za propustanje duznog nadzora od strane roditelja a znam to jer za koji dan sam policajac :takoje: Zato ne igraj se sa sudbinom. Ima opasnih makina koje imaju 50ccm :takoje: Brat taj skuter sto je prodao ko od sale 80 km/h i isli smo sa njim do Beograda do valjeva i nazad 180 km bez stajanja, sem pauza... Drugar isao na more sa svojim kinezom a pravi bajker te nece nikad podceniti... pa polako a onda se sa tim igras pa polako na jaci i sve tako...

http://forum.bjbiker..._1#entry1397834

Evo ovde si za sitnucu odma se namrstio :lol: i isto sam ti rekao par reci da se obuzdas. Polako evo vec se neki od nas dogovaramo da dodjemo da se vozimo sa tobom,upoznamo i usmerimo malo :takoje:

ma to "brisite temu" nije zbog toga sto mi je,cini mi se velja ts napisao,nego zato sto sam racunao nesto i shvatio sam da nema sanse da skupim za preradu u sm...pa da tema ne zauzuma mesto za dzabe....0takoje.gif

i jos nesto nema tu of road ili ne, nema voznje bez kategorije ako se skucas najebao si i ti i tvoji roditelji jer si maloletan odma se ukljucuje centar za socijalni rad i tuzba za propustanje duznog nadzora od strane roditelja a znam to jer za koji dan sam policajac :takoje: Zato ne igraj se sa sudbinom. Ima opasnih makina koje imaju 50ccm :takoje: Brat taj skuter sto je prodao ko od sale 80 km/h i isli smo sa njim do Beograda do valjeva i nazad 180 km bez stajanja, sem pauza... Drugar isao na more sa svojim kinezom a pravi bajker te nece nikad podceniti... pa polako a onda se sa tim igras pa polako na jaci i sve tako...

Sa bt om ne mogu off, a ne mogu ni na put zbog policije...a strasno mi se vozi motrt...ne znam sta da radim po ceo dan...a pritom,jos i volim off voznju...zato sam okacio na oglas da moze zamena i za ctx-a,imao sam ga godinu dana i zajebao sam se sto sam ga prodao....1neznam.gif jednostavno je-ne mogu da izdrzim da se ne vozim... postao sam ozbiljan zavisnik za motore... 0staa2.gif1lud.gifvutra.gif

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: suzuki dr 650

lasko druze moj iz super moto teme 1jee1.gif

poslusaj me...daj ga za 200 u vrh glave i radi i stekaj ko nikad!

usput nesto probaj da prodas,sta imas,neki uredjaj nesto sto ti netreba iz kuce i skupices kad tad!

znam,tesko je,nema se para...ti si mlad i sad bi hteo i enduro i sm i da prepravis tockove i yamahu rd ma bilo sta nebili se dokopao neceg jaceg...

ali nemoj,odluci se tacno sta ti je cilj i rintaj za pare i kupi dobar,utegnut motoric recimo neki enduro mali...

vozi se po njivama malo off i to i kroz bastu kuci,jer nema zezanja dok ne polozis...i naravno kaciga je broj jedan!

eto i srecno sa prodajom!

• Drug član, 1292 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10

Hm, druže, par godina sam stariji od tebe, ali to nema veze sad. Razumem te kako se sad osećaš. Kad sam bio mlađi, bio sam sličan, u stvari još gori, možda. Mislio sam da se ceo jbn svet vrti oko mene, ali nije bilo tako, barem dok malo ne sedneš i razmisliš o svemu.

Imao sam APN4-ku, sa kojom sam se lepo navozao, po polju, putu, svugde. Bilo mi je lepo. Međutim, došlo je vreme kad sam osetio potrebu za većim motorom, sa kojim bi se otisnuo "malo" dalje. E tu se već stvorila prepreka. Trebalo je prikupiti novca za tako nešto. Molio sam, preklinjao sam svoje da mi uzmu motor, ali nisam našao razumevanja, barem ne tada. Nastavio sam da se vozim svojom "apenjarom" , ali ne sa istim uživanjem. Sve se do izdešavalo sa nekih 15,16 godina.

Prošlo je otprilike dve godine od tad. Došao je i taj zvanični 18-ti rođendan, i na pitanje mojih šta bih hteo za poklon, moj odgovor je bio MOTOR! E onda je usledilo sledeće, da li ću da pravim "veliki" rođendan, kao svi moji drugari tad ili da mi kupe motor, naravno i dalje sam rekao motor bez trunke razmišljanja. Nisu me zanimala takva vrsta slavlja, na kojima je bilo kao na svadbama. Ali opet to nije bio kraj. Pošto je meni rođ u Januaru, ćale mi je rekao da će mi uzeti motor na leto, kad se njive budu obradile, i prikupi dovoljno novaca za "noviji"motor. Meni je i to bilo dovoljno!1moto3.gif Danoćno sam pretraživao oglase, gledao ovaj, onaj motor, i na kraju od silne želje, koju sam imao tada, opet nije bilo ništa. Sušna godina bila, te je i moj budući motor otišao u zaborav... Razočaran u sve te ishode događaja, više nisam posećivao oglase, niti sam nešto preterano bio aktivan u pretraživanju novosti u svetu motociklizma, kao što sam do tad bio, ukratko čisto razočarenje.

Od tad je prošlo 2,3 godine kad sam počeo opet da se zagrevam za kupovinu motora, ali sad od svojih sredstava. Znao sam da je to to, počeo sam ponovo da listam oglase, ovaj odgovara, ovaj ne odgovara i na kraju uzeh Transalp, koji nisam ni planirao da uzmem. Izletela mi povoljna kupovina, te je nisam odbio.1zvizduk.gif

Zašto ti ovo pišem? Mlad si dečko, uživaj u tome što imaš trenutno, vozi, održavaj. Nikad ne znaš šta ti donosi dan, a šta sutra. Budi uporan u tome što si naumio i nikad ne odustaj. Strpljen, spašen. Jednog dana ćeš se sa osmehom sećati svega ovoga, kad budeš od svojih sredstava prikupljao novce za ono, za šta si naumio, dok si mlađi bio...

Uzgred, srećno sa prodajom!0takoje.gif

• Podržavam 2

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Lepo rečeno, Čedo :takoje:

Da dodam na ovo poslednje, i verovatno će ti biti glupo zbog napisanih postova, znam iz iskustva, kad se samo setim šta sam pisao po Tuning & Styling forumu sa 16 godina :lol:

Hm, druže, par godina sam stariji od tebe, ali to nema veze sad. Razumem te kako se sad osećaš. Kad sam bio mlađi, bio sam sličan, u stvari još gori, možda. Mislio sam da se ceo jbn svet vrti oko mene, ali nije bilo tako, barem dok malo ne sedneš i razmisliš o svemu.

Imao sam APN4-ku, sa kojom sam se lepo navozao, po polju, putu, svugde. Bilo mi je lepo. Međutim, došlo je vreme kad sam osetio potrebu za većim motorom, sa kojim bi se otisnuo "malo" dalje. E tu se već stvorila prepreka. Trebalo je prikupiti novca za tako nešto. Molio sam, preklinjao sam svoje da mi uzmu motor, ali nisam našao razumevanja, barem ne tada. Nastavio sam da se vozim svojom "apenjarom" , ali ne sa istim uživanjem. Sve se do izdešavalo sa nekih 15,16 godina.

Prošlo je otprilike dve godine od tad. Došao je i taj zvanični 18-ti rođendan, i na pitanje mojih šta bih hteo za poklon, moj odgovor je bio MOTOR! E onda je usledilo sledeće, da li ću da pravim "veliki" rođendan, kao svi moji drugari tad ili da mi kupe motor, naravno i dalje sam rekao motor bez trunke razmišljanja. Nisu me zanimala takva vrsta slavlja, na kojima je bilo kao na svadbama. Ali opet to nije bio kraj. Pošto je meni rođ u Januaru, ćale mi je rekao da će mi uzeti motor na leto, kad se njive budu obradile, i prikupi dovoljno novaca za "noviji"motor. Meni je i to bilo dovoljno!1moto3.gif Danoćno sam pretraživao oglase, gledao ovaj, onaj motor, i na kraju od silne želje, koju sam imao tada, opet nije bilo ništa. Sušna godina bila, te je i moj budući motor otišao u zaborav... Razočaran u sve te ishode događaja, više nisam posećivao oglase, niti sam nešto preterano bio aktivan u pretraživanju novosti u svetu motociklizma, kao što sam do tad bio, ukratko čisto razočarenje.

Od tad je prošlo 2,3 godine kad sam počeo opet da se zagrevam za kupovinu motora, ali sad od svojih sredstava. Znao sam da je to to, počeo sam ponovo da listam oglase, ovaj odgovara, ovaj ne odgovara i na kraju uzeh Transalp, koji nisam ni planirao da uzmem. Izletela mi povoljna kupovina, te je nisam odbio.1zvizduk.gif

Zašto ti ovo pišem? Mlad si dečko, uživaj u tome što imaš trenutno, vozi, održavaj. Nikad ne znaš šta ti donosi dan, a šta sutra. Budi uporan u tome što si naumio i nikad ne odustaj. Strpljen, spašen. Jednog dana ćeš se sa osmehom sećati svega ovoga, kad budeš od svojih sredstava prikupljao novce za ono, za šta si naumio, dok si mlađi bio...

Uzgred, srećno sa prodajom!0takoje.gif

hvala ti puno na ovako dugom i iscrpnom odgovoru...puno si mi pomogao brate bajkeru...zelim ti svu srecu,da se lepo navozas... 1zdravo.gif0takoje.gif1care.gif

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja