sstruja 115 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da svi znamo o kome se radi Nego, zanima me koji je ono pezo sto nije pezo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da svi znamo o kome se radi Nego, zanima me koji je ono pezo sto nije pezo? Znao sam da će da te kopka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D AIGLON 1908-1953 PA KO HOĆE NEK GUGLA ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 11, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad znate - obelodanite, pa da idemo dalje, ocigledno da samo nas nekolicina igra ovaj kviz ! ( prosto neverovatno kako ljudi nisu zainteresovani da nesto nauce iz istorije motorciklizma - niko drugi ni da pokusa ) :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 137 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Spade knjiga na par slova. Ono bese HRD-Vincent , a sta je ovo? Radi se o ,,prototipu`` fabrike koja kasnije izjavila da je ,,inspiraciju`` nasla u r-50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Spade knjiga na par slova. Ono bese HRD-Vincent , a sta je ovo? Radi se o ,,prototipu`` fabrike koja kasnije izjavila da je ,,inspiraciju`` nasla u r-50. Ne odgovaram na zadatke o klonovima BMWa, toliko ih ima, a ja ne znam šta im se na njima svidja ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 137 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ali kakv klon , reklo bise da je sraf na sraf ali nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ali kakv klon , reklo bise da je sraf na sraf ali nije Šta ne paše , značka ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 137 Napisano Februar 14, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ali kakv klon , reklo bise da je sraf na sraf ali nije Šta ne paše , značka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ne pase sve ono sto je BMV registrovao kao patent a evo i zadnje verzije tog flet-tvin-a sa dinastartom , hitom s` kra.ja 60-ih , model magnum-elektra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 137 Napisano Februar 14, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih sliku , Alchaj.. kako ono bese ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 17, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Alchajmer ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan MARUSHO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 137 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Alchajmer ? Ma na vrh jezika mi je al koja beese ta firma MARUSHO jeste MARUSHO - LILAC (zavisno gde se prodavao) ali u Evropi nije.Kopirali su jos sto sta ali je meni ovaj najzanimljiviji. Agregat je idejno BMV a ram NSU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan A sad malo ja sa lakim pitanjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximilijan 8 Napisano Februar 20, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Englez ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Februar 20, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan By the way, nešto sam se4 autobanovo (iz protesta zbog bana za OBLAKA9 ali ovo je bilo jače od mene. D-rad b9 1929 http://www.autogallery.org.ru/k/d/29dradR9.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Februar 20, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pogodio,Aj nemoj sad da se autobanuješ nego zadavaj dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nešto edukativno a bogami i za poznavaoce ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 137 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Jeli mu to menjac sa desne strane , neki privatnik sa ostrva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 21, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prvo mi je na pamet pao spanski Bultaco. Sledeci mi je bio Suzuki T 500, al nije. jel Englez ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste stvarno u jednom momentu pomislili da nije englez. Dakle englez za trke iz 60ih ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Greeves Roadracer iz 67 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Greeves Roadracer iz 67 ? Malko egzotičnije ;D ;D ;D ;D ;D Znate da se trudim da ne dajem lagane zadatke, a uz to edukujemo populaciju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Znate da se trudim da ne dajem lagane zadatke, a uz to edukujemo populaciju ;D ;D ;D Zato kada vidim trkača i još kad ga je revolution zadao, uopšte se ne trudim da pogađam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 137 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ajd pomozi malo , imas li sliku agregata sa druge strane , vrlo je blizu menjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...