Fredi 4381 Napisano Januar 12, 2013 Svrati cesto, 3533 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan I 65 u generalnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5340 Napisano Januar 12, 2013 Integrisan, 13030 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Treba svi da stignu da bi se znao stvarni poredak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5340 Napisano Januar 12, 2013 Integrisan, 13030 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na Aspirinikus-ovom sajtu 95 završilo i dalje 56. p.s. na zvaničnom sajtu 124 završila Saghmeister 56!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5340 Napisano Januar 12, 2013 Integrisan, 13030 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Chaleco prso 24 minuta zaostatka za pobednikom i 8 za Despres-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4381 Napisano Januar 12, 2013 Svrati cesto, 3533 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo ih 124. i taj 124 kasni za Gaborom 50 min. Ostalo ih 20 ako niko nije odustao, a to su oni koji su inace iza Gabora u generalnom i startuju iza. Ja mislim da je ovo konacno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4381 Napisano Januar 12, 2013 Svrati cesto, 3533 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ako ne bude kise 593 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5340 Napisano Januar 12, 2013 Integrisan, 13030 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A kad sam bolje pogledao i nije tako loše: Casteu i Faria su mi na listi top 5 koji nisu Saghmeister i Stanovnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5340 Napisano Januar 12, 2013 Integrisan, 13030 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra je valjda odmor!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 12, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred Gabi izdrži do kraja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 12, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra je slobodan dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5340 Napisano Januar 12, 2013 Integrisan, 13030 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Saghmeister 68 odmah iza još jednog sa (moje) top 5 liste: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 12, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Gabor danas fenomenalan, zavrsio je etapu kao 56. sa vremenom 02:36:14 i samo 00:28:48 zaostatka za pobednikom! Tako javljaju na FB! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 12, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Koja Gaborova pozicija na Dakaru bi po vama bila uspeh? Po meni bi ulazak u prvih 30 bio vredan prvom mestu a do 50 mesta ogroman podvig. Znam da je svaki zavrsetak Dakara fenomenalna stvar ali cisto me zanima misljenje drugih, po mogucstvu realno. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5340 Napisano Januar 12, 2013 Integrisan, 13030 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod 60 odličan rezultat, ispod 50 vrhunski uspeh, ispod 40 NEZAMISLIVO! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 12, 2013 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je sve ispod 50 fantastichan uspeh, a iznad odlichno, ma samo nek on zavrshi ovaj Reli, radovacemo se svakom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buongiorno 4 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan http://r1150rt.smugm...7VCqXJ&lb=1&s=A[/img] 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 12, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi po meni fantasticno sve ispod 40-og mesta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4381 Napisano Januar 12, 2013 Svrati cesto, 3533 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Prevideo sam da se 13. ne vozi,a i bolje je nek se vreme poboljsa a onda prekosutra 593 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 12, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude u prvih 50, to bi vec bio rezultat vredan paznje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 12, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto se govorka da će neutralisati rezultate finiša i uvažiti samo cp2(kontrolna tačka2).Onda će se menjati i plasmani.Depre će onda biti drugi sa samo 26 sekundi zaostatka.Navodno je neutralizacija zbog kiše koja je stvorila blato u rečnoj dolini kojom su išli danas. p.s. bojim se da opet idu na ruku eliti u odnosu na ostale vozače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyB 9 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Muzlja Motocikl: BMW f 650 st Prijavi odgovor kao problematičan Ispod 60 odličan rezultat, ispod 50 vrhunski uspeh, ispod 40 NEZAMISLIVO! Slazem se! + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4381 Napisano Januar 12, 2013 Svrati cesto, 3533 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Nešto se govorka da će neutralisati rezultate finiša i uvažiti samo cp2(kontrolna tačka2).Onda će se menjati i plasmani.Depre će onda biti drugi sa samo 26 sekundi zaostatka.Navodno je neutralizacija zbog kiše koja je stvorila blato u rečnoj dolini kojom su išli danas. p.s. bojim se da opet idu na ruku eliti u odnosu na ostale vozače Kod Automobila je uradjeno tako, za Moto ne verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Sve je odlično dok traje, samo neka nastavi ovako! A za konačan plasman ostavljam njemu da se izbori, mi smo uz njega pa kako god! To Gabore! Samo pun gas i polako! SRBIJA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 12, 2013 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan sa Dakar Srbija pre par minuta: Danas totalni haos na Dakaru, kamioni nisu vozili, automobili su se pozaglavljivali u blatu pa se ne zna poredak, prica se cak da ce mozda sutra voziti ponovo etapu. Gabor pokupio juce neko kazneno vreme od 5 min. i bio predvidjen da staruje 90. ali startovao 88. i dosao na 56. mesto i ukupno 68. Da li je to finalno ill ne videcemo tek prekosutra, jer su sudije u haosu a organizator nema pojma sta da radi. Mislim da ce svima ovaj dan odmora ustvari proci radno. Zelim vam svima prijatan dan odmora vidimo se prekosutra, ali i dalje pratite nasu stranu ako bune nekih novih informacija. U ovom trenutku sam zavrsio razgovor sa Gaborom, kaze da je sve uredu, jako se dobro oseca, i kaze da mu mnogo znaci podrska od fanova. Pozdravlja Vas, i rekao je da gura do kraja!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 12, 2013 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeh je prvo otići na Dakar reli pritom ne mislim kao imaš milion evra za bacanje pa kao odeš, nego spremiti se ljudski kompletnim treninzima i dovesti svoje telo i um u stanje da izvedeš tako nešto, pa onda odabrati motor, opremu, prateći tim i ostalo.. Što se plasmana tiče... Pored toga što je veliki uspeh da se završi, u zavisnosti od broja takmičara ne može se baš pričati o konkretnoj poziciji, ali neka bude ovako: ako je u prvoj polovini - dobar, u prvoj trećini - vrlo dobar, prvoj četvrtini - odličan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...