Zeleni 65 201 Napisano Novembar 16, 2012 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Suzuki GSX 1100 R, BMW R 1150 R, Yamaha TTR 250, Suzuki Burgman 650, Honda Silver Wing 400, Suzuki DR 350, KTM 390 ADV, Puch Manet Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam cesto na forumu pa nisam siguran da li je tema na pravom mjestu. Htio bih da uvezem iz CH u Srbiju SUZUKI DR 350 S 1995 god. Moje pitanje je zna li neko koliko bi kostao uvoz., spedicija, carina ,porez i na kraju registracija? Namjena bi bila lagana umjerena vikend voznja po terenima, nikako teski off. Inace vozim R motor pa sam uskrecen za prirodu ,sumu i livadu a to mi sve vise treba.Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 16, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nisam cesto na forumu pa nisam siguran da li je tema na pravom mjestu. Htio bih da uvezem iz CH u Srbiju SUZUKI DR 350 S 1995 god. Moje pitanje je zna li neko koliko bi kostao uvoz., spedicija, carina ,porez i na kraju registracija? Namjena bi bila lagana umjerena vikend voznja po terenima, nikako teski off. Inace vozim R motor pa sam uskrecen za prirodu ,sumu i livadu a to mi sve vise treba.Pozdrav!!! Cekaj da osetis prvih par off voznji, brzo ces promeniti misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...