RAmireZ 1240 Napisano Jun 6, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan E hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 27, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ispunio sam kvotu postova u kojim nisam pljunuo po Rossi-u... Izgleda da će jajara i pored sramotnog rezultata koji će da ostvari na šampionskom motociklu iz prethodne sezone da zadrži mesto u timu i sledeće godine i tako postane Pedrosa 2 ovog šampionata - drži mesto preko veze zbog sponzora i samozadovoljavača (ne zanam jel "onaničar" prihvatljiv izraz?). Naivno sam pomislio da će, uvidevši da u ozbiljnoj konkurenciji bez pomoći prijatelja nije u stanju ni do 3. mesta na tabeli (što bi takođe bio neuspeh ali kud i kamo manji), da se ukloni i prepusti vrhunsku napravu nekom ko bi, ako ne prve a ono sledeće sezone mogao da se bori za titulu... kažem, naivno... (@Νεσκρομαν: preskoči prethodne dve rečenice) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 27, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ispunio sam kvotu postova u kojim nisam pljunuo po Rossi-u... Izgleda da će jajara i pored sramotnog rezultata koji će da ostvari na šampionskom motociklu iz prethodne sezone da zadrži mesto u timu i sledeće godine i tako postane Pedrosa 2 ovog šampionata - drži mesto preko veze zbog sponzora i samozadovoljavača (ne zanam jel "onaničar" prihvatljiv izraz?). Naivno sam pomislio da će, uvidevši da u ozbiljnoj konkurenciji bez pomoći prijatelja nije u stanju ni do 3. mesta na tabeli (što bi takođe bio neuspeh ali kud i kamo manji), da se ukloni i prepusti vrhunsku napravu nekom ko bi, ako ne prve a ono sledeće sezone mogao da se bori za titulu... kažem, naivno... (@Νεσκρομαν: preskoči prethodne dve rečenice) haahhaaahhha CARE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3880 Napisano Jul 27, 2013 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Divna fotka iz mlađih dana... Photoshop (http://i.imgur.com/Gzxia0L.jpg) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...