jokram 63 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Honda Hornet S (sa maskom) 2002 model, 2003 prva reg. iskreno skoro kao iz fabrike (bez ikakvih modifikacija) ali meni treba 3000, pa ako odgovara PP... Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na ponudi, ali vec sam napisao gore, mozda nisi video, vec sam uzeo motor i to Fazera. Sad mi samo treba neki do 500 kubika, i to za onoliko koliko bi ga vlasnik stvarno prodao(a svi znamo kad prodajemo nesto koliko je to) tj. za realne pare Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na ponudi, ali vec sam napisao gore, mozda nisi video, vec sam uzeo motor i to Fazera. Sad mi samo treba neki do 500 kubika, i to za onoliko koliko bi ga vlasnik stvarno prodao(a svi znamo kad prodajemo nesto koliko je to) tj. za realne pare Pozdrav Ok, nisam video, video sam da trazis pa sam brze bolje odgovorio za ovaj drugi ne mogu da ti pomognem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...