aca bre 350 Napisano Mart 17, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni izgleda ko da je minijatura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 30, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Skojevsko naselje...prekjuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 30, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nije klasičan cafe racer ali sto je leeep.. Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 30, 2017 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Skojevsko naselje...prekjuce Nije ni za bolje nego da se smuca tu po periferiji Ružniji rolbar u životu nisam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Mart 30, 2017 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan FB_IMG_1487882025782.jpg Verstuurd vanaf mijn SM-T585 met Tapatalk taj auspuh ne ide na Comanda , to mi je svetogrdje , ako bas mora onda ovako 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano April 24, 2017 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate nekog u Novom Sadu ili okolini ko bi mogao da preradi cafe racer ( brat style) sedište? Imam sedište , malo mi je široko,hteo bih da je uže. Ovde bi trebalo uraditi i podlogu( limenu recimo) kao i sunđer i kožu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano April 24, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Skojevsko naselje...prekjuceOvu hondu je vozio (ili preradio) Jovan Dasic cini mi se, ima ga na yt Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano April 24, 2017 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Studira u Čačku,živi u Kruševcu. Daleko od Novog Sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 11, 2017 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 11, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 12, 2017 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Malo zelenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 12, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Jun 14, 2017 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/3/2012 at 6:01 PM, pukovnik said: Nemam sliku od nazad imam ovako malo sa strane...i od gore.Rep je malo skracen i stavljeno je drugo zadnje svetlo da dobije taj cafe racer look. Za sic si potpuno u pravu ali na zalost ja cesto vozim jos nekoga na motoru pa za sada ne mogu da uradim tu varijantu skracivanja i i dovodnjenja u cafe recer formu ali slazem se to bi bio pun pogodak.Klip bars sam probao ali mi jako komplikuje premestanje komandi ( pogotovo mi se sajla kvacila nenormalno savije i postane jako tvrda i puca),ovo je neka izmedju varijanta guvernala je od nekog drag motocikla pa je skracivana. Sve je na prodaju za pravu cenu... ,ali mislim da ti se cifra ne bi dopala...kada sam kupovao ovu Hondu cena motora su bile dosta visoke .Sad mozes za te pare da biras sta ces kupiti... Slatka je hondica Samo mi se sediste nikako ne dja (naravno moje subjektivno misljenj) Boban na altini mnogo lepo radi sedista Evo moje u prilogu (nije moglo cafe racer moram i zenu da vozim na posao ) 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 14, 2017 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 9, 2017 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Honda cb 450 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jul 9, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Deus ex Machina E=mc2Naleteo u Beču, slike iz ruke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 9, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan CX500E Cafe Racer od drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Jul 9, 2017 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan BMW R50 od zetaПослато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 11, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 15, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A sad, večeras samo u vašem gradu:Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 16, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Jul 16, 2017 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan BMW R50 od zeta Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Lep, samo nema nista od r50 na sebi. Felne i masina od r65, rezervoar od r100, far i vile od ... ne znam cega... ali jeste lep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jul 29, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Reggio di Calabria 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 29, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
norton ns 24 Napisano Avgust 1, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: novi sad Motocikl: norton commando 750 i afrca twin xrv750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim motorasima nov sam na ovom forumu ,a na temu cafe racer da predstavim moj norton commando . 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...