ruske011 601 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Matori se vidim dobro drzi! Motori ga podmladjuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Decembar 2, 2012 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Da, samo bi mu motornom testerom izrezao onu digitalnu tablu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Decembar 3, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda cb 360 iz 1975 godine,koliko se moze uraditi cafe racer u ovim nasim uslovima....slikano mobilnim 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas i slicicu od nazad, rep deluje zanimljivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 3, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda cb 360 iz 1975 godine,koliko se moze uraditi cafe racer u ovim nasim uslovima....slikano mobilnim Na prodaju mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Decembar 3, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sliku od nazad imam ovako malo sa strane...i od gore.Rep je malo skracen i stavljeno je drugo zadnje svetlo da dobije taj cafe racer look. Za sic si potpuno u pravu ali na zalost ja cesto vozim jos nekoga na motoru pa za sada ne mogu da uradim tu varijantu skracivanja i i dovodnjenja u cafe recer formu ali slazem se to bi bio pun pogodak.Klip bars sam probao ali mi jako komplikuje premestanje komandi ( pogotovo mi se sajla kvacila nenormalno savije i postane jako tvrda i puca),ovo je neka izmedju varijanta guvernala je od nekog drag motocikla pa je skracivana. Sve je na prodaju za pravu cenu... ,ali mislim da ti se cifra ne bi dopala...kada sam kupovao ovu Hondu cena motora su bile dosta visoke .Sad mozes za te pare da biras sta ces kupiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Decembar 3, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Inace Honde pogotovo stari cb modeli su vrlo popularni za cafe racer prerade ,evo par slicica skromnijih izvedbi i jedan GUZZI sa caffe lepoticom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Simple Is Beautiful! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Decembar 4, 2012 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih za ovo rekao prosto-lepo-komplikovano Mada po meni prava čar u Cafe Racer-a i Rat Bike-ova jeste da ga sam napravis, da bude individualan i jedinstven a opet oivicen nekim sad vec pisanim i oformljenim pravilima. Evo jednog od mnogih sajtova Return of the Rafe Racers ne primetih da je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 10, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Samo za mog drugara Pekija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 11, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala šinko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Decembar 11, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala šinko kako mi se svidja ova crna zicana felna,stavio bi je oma na moj motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Posto smo odlutali malo na "Pekijevu" stranu, evo jedna galerija na temu vrlo lepih ... cafe racer motora. http://www.returnofthecaferacers.com/2012/02/cafe-racer-girls-030.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 11, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan hardcore... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 11, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Decembar 11, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan hardcore... Auh, kako izgleda brutalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Decembar 13, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za one sa dubokim dzepom : http://www.kupujemprodajem.com/Martin-cbx-3901352-oglas.htm?filter_id=724248 Mozda je neko i uzivo video ovaj primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Decembar 16, 2012 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Volim Cafe racer kulturu, i drago mi je da je otvorena ova tema jer i sam jurim neki motor da. bih ga prepravio u cafea. Zna li neko nesto vise o Martinu, iskreno nikada nisam cuo nista o tom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 16, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Volim Cafe racer kulturu, i drago mi je da je otvorena ova tema jer i sam jurim neki motor da. bih ga prepravio u cafea. Zna li neko nesto vise o Martinu, iskreno nikada nisam cuo nista o tom motoru. http://en.wikipedia.org/wiki/Moto_Martin http://www.motomartin.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Decembar 17, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bacite oko na ovo... http://www.moto.it/news/bottpower-xr-1-street-tracker-su-base-buell.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ok ali "maska" sa farom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Decembar 18, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem se bas u Cafe Racer kulturu ali mi ovo lici na to ... ili se varam 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Decembar 18, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan meni ovo vise lici na bobbera... ko zna sta je kontruktor imao u glavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan THE BEAST http://www.motomucci.com/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...