muljaz 2083 Napisano Januar 15, 2016 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam info da se ovaj prodaje. Mnogo lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paor 9 Napisano Januar 15, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Đurđevo Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Moj Cafe Honda CX500 Ovaj sam video na oglasima(ako ne gresim) jako dobar, nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 15, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Сами некако ова рупа испод седишта квару дојам. Иначе, одличан. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 15, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor svakako, ali nekako mi vuče vise prema drugoj kategoriji a ne toliko na cafe racer. Ne mogu da se setim kako se zove ta vrsta motora. Na vrh mi jezika Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paor 9 Napisano Januar 15, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Đurđevo Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor svakako, ali nekako mi vuče vise prema drugoj kategoriji a ne toliko na cafe racer. Ne mogu da se setim kako se zove ta vrsta motora. Na vrh mi jezika Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Scrambler? Sent from my Nexus 5 CAF using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 15, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da tačno to, scrambler Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paor 9 Napisano Januar 15, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Đurđevo Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Da tačno to, scrambler Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Da, i po meni vise vuce na scrambler-a nego na cafe racer-a. Mozda da ima drugacije gume, celave da ne kazem i drugaciji korman, onaj sa zakrivljenim ruckama, mogao bi da prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3060 Napisano Januar 16, 2016 8-bit, 1889 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Сами некако ова рупа испод седишта квару дојам. Иначе, одличан. Ta rupa mu baš daje neki "šmek" - izdvaja ga. Jel' vlasnik iz ovih krajeva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 19, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3060 Napisano Januar 24, 2016 8-bit, 1889 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je "karirani" na prodaju. Mislim da vredi te pare, možda ne zbog cene delova - kako kaže, već kao umetnički izraz autora. http://www.polovniautomobili.com/motori/7608578/honda-cx-500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je "karirani" na prodaju. Mislim da vredi te pare, možda ne zbog cene delova - kako kaže, već kao umetnički izraz autora. http://www.polovniautomobili.com/motori/7608578/honda-cx-500 Lepo odradjeno ali mi samo jedna stvar upada u oci i narusava celokupan izgled. Meni je ta ravna linija sedista i rezervoara na ovoj kategoriji motocikala zapravo sustina a Nemanja tu nije nista uradio. Inace sve ostalo...Perverzion... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dasic Jovan 173 Napisano Januar 27, 2016 Jovan Dašić, 108 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda VF750 CafeRacer Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor svakako, ali nekako mi vuče vise prema drugoj kategoriji a ne toliko na cafe racer. Ne mogu da se setim kako se zove ta vrsta motora. Na vrh mi jezika Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Ovakav tim se zove BRAT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 1, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan CX 500 MoToSynTheSis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 9, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3060 Napisano Februar 9, 2016 8-bit, 1889 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Oni prekidači u rezervoaru su možda protiv krađe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Februar 9, 2016 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 9, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clutch&Brake 70 Napisano Februar 10, 2016 U prolazu, 61 postova Motocikl: BMW k1200s CX500 Caferacer CB650 Caferacer Java 350 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 10, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paor 9 Napisano Februar 10, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Đurđevo Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 10, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Је л' то ових СХ-ова има к'о шаше, па их толико много користе за ове пројекте? Него, ево и мој мали допринос теми. Ово на сличици је "Минск", или "The fastest M1NSK", кога је направио Јуриј Шиф, белоруски кастомајзер. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...