Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 12, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcycl...0rr_first_look/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 773 Napisano Novembar 12, 2012 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Au brate kao sekiru da je neko parkirao u prednju masku pre slikanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1621 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 980 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se sto ima malo vise oklopa sa strane za razliku od ostalih, ali prednji maska deluje kao da je iz '01... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 13, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Vracanje korenima ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 13, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Meni se baš sviđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 13, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Novembar 13, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5453 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nit je ljuta, ni "brutalna", ni pretjerano lijepa ali je zanimljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6680 Napisano Novembar 13, 2012 Ne silazi, 6555 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno...nista posebno. Mislim super je sprava, ali po vec oprobanom receptu, malo su je pipnuli ovde, onde i eto ti "nov" motor. Zadnja viljuska je ista vec 10 godina, od poslednjeg podela (pre ovog) se jos manje razlikuje. Ima naravno izmena,ali nista revolucionarno... Gledam pre neki dan, da sad napravim jednu malu digresiju...Yamaha nudi FZ8 MY 2012 za 6.900, kao "stari model" koji su jako slabo prodali pa sad kao rasprodaja...a "novi" 2013 za 8.900 .Razlika izmedju starog i novog, kolor sema i dve plastike I sada neko ko (se zajb'o) je kupio recimo prosle ili pocetkom ove godine pomenuti motor, polovnog mu ga cene 4000, ako bi da ga menja za nesto drugo novo. Posle dve godine zivota... Japanci su poznati po ovim "osvezavanjima" koji ubijaju cenu polovnih motora, a razlike vrlo retko vredne pomena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 13, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je! Lepši je oklop, rep izgleda fenomenalno i konačno su ga napravili sa svetlom, felne su vrh. Videćemo u testovima kako će se snaći u protiv protivnika u klasi, ali bih rekao da će uz BPF i sitne dorade sigurno biti u vrhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Novembar 13, 2012 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su zaposlili dizajnere Porsea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 13, 2012 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Licno mi je zanimljivo sto se malo vracaju u proslost, bar koliko se meni cini. Pocinju ponovo da imaju malo okruglije i punije oklope. I taj odavno furani fazon 916 ke sa dva sexu fara mi je ovde skroz oke... Ali taj rezervoar za bube napred mi se jos na R6 ogadio kad se pojavila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11524 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 1288 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ma lepa je nek kaze ko sta hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...