m.mitar 175 Napisano Novembar 9, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam i ja majstorisao letos pa evo slika.Ako neko zna od kog je motora maska posto sam je dobio takvu neka kaze.Zanima me zbog vizira.Original maska je sa jednim cetvrtastim farom i dosta je manja od ove(imam je na drugoj yamahi)Takodje me interesuje da li mogu oba fara da budu ukljucena zajedno(na oba dugo ili kratko posto su h4 sijalice),pitam zbog zakona.Pa ako neko zna nesto o tome voleo bi da kaze!Inace ja sam ugradio releje tako da mogu oba da rade zajedno ili moze samo jedan far posebno.Unapred hvala na odgovoru A evo jedne slike kako je izgledala pre radova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Za zakon ne znam ali sam siguran da će ti alternator puniti slabo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 10, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lijepe sare po oklopu. Jos samo da nabacis slicne na prednju gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Novembar 10, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma sare sam radio sa airbrushem,vise mi se svidja ovako nego sa onim munjama.A za alternator nema problema posto puni dobro i sa dva fara ukljucena,provereno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...