milijas 1 Napisano Novembar 24, 2007 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan imam problem sa karburatorom stajao je motor mesec dana,zatvoreno gorivo i kad sam danas otvorio gorivo pocelo je da curi iz creveta koje izlazi iz karb. inace motor je aprilia af1 125 rotax 123 a karburator PHBH28 ako neko zna sta li mu je ili da li mu treba neko ciscenje neka odgovori unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 24, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Daj mail poslacu ti gomilu svacega o Dell 'Orto karburatorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 25, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne uspes, imam ja takav karburator, dacu ti ga budzasto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 25, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nishta strasno isto se i meni deshava.... razlika u atmosferskom pritisku, temperaturi i vlazznosti vazduha je prouzrokovala to shto se meni i tebi desilo... to sam objashnjenje dobio ja od majstora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se izdvojila neka necistoca i trun je pao pod iglicasti.Pa se kerburator ponasa kao da preliva.Otvori karburator sa donje strane izvadi iglicsti i ocisti.Kad sklopis ponovo duvaj tamo gde se karburator poji gorivom ne sme da prolazi vazduh, a kad ga okrenes naopako onda prolazi. Ako u oba slucaja posle ciscenja vazduh i dalje prolazi u pitanju je iglicasti ventil, treba da se zameni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Novembar 25, 2007 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan Daj mail poslacu ti gomilu svacega o Dell 'Orto karburatorima milijas2000@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOKIRR 0 Napisano Decembar 19, 2007 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skini ga i ocisti ga i meni se to desavalo,i jos ce malo bolje da prima gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...