Moto Servis Turinski 12 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,ja sam Stefan Turinski iz Zrenjanina,bavim se popravkama motora uglavnom manjim(skuteri,125ice itd.) uskoro se nadam da ce se raditi i ostatak motora,trenutno vozim hondu cbr i registrovao sam se na forum radi druzenja ...pozdrav za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Novembar 6, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ti komsija nisi ovaj isti? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/74594-pozdrav-iz-zrenjanina/ ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Ti komsija nisi ovaj isti? http://forum.bjbiker...-iz-zrenjanina/ ??? Izgleda da jeste.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan e jesam taj sam,nisam mogao da se setim passworda i emaila....sve mi se nesto sjebalo ...tako da imam novi email i sve,nadam se da ne smeta sto sam otvorio ovaj profil i ako je nekako moguce obrisite onaj stari..pozdrav..i da ko hoce moze me dodati na facebook-u sa istim imenom kao sto mi je nick na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Novembar 6, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsija i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Novembar 7, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrva za sugrađanina. Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve vise Zrenjaninaca popravlja motore! Gde su bili forumi pre 10 god! Mada ne bi pomogli, bilo 11 motora u ZR kad se ja poceh bavit mehanikom! Pozdrav kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Novembar 8, 2012 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Decembar 30, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zemo! Gde ti je servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Decembar 31, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Da stvarno gde ti je servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega bajkeru! Pozdrav iz Barande! Oces da ti operem sajbnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao pozdrav iz Titela.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i vama ljudi.....servis je u Sumici,ako bog da na prolece ce biti izgradjena nova radionica,veca...trenutno je sve u haosu imao sam posetioce(lopove) provalili mi u radionicu haos napravili,sreca nista vrednije ne fali zahvaljujuci psu koji ih je napao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 8, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Maler. Sreća što si imao psa. Nadam se da ih je dobro izujedao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i vama ljudi.....servis je u Sumici,ako bog da na prolece ce biti izgradjena nova radionica,veca...trenutno je sve u haosu imao sam posetioce(lopove) provalili mi u radionicu haos napravili,sreca nista vrednije ne fali zahvaljujuci psu koji ih je napao... nisam te vidjao sa tim motorom. jel si vozio nesto pre cbr-a? cisto da znam kada se sretnemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Maler. Sreća što si imao psa. Nadam se da ih je dobro izujedao!!! odakle si ti Simo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidjao si me 100% dolazio sam kod cirkoma,niza pijace,nove hale itd ...pa odakle da pocnem vozio sam sve i svasta al ajd ove godine sta sam vozio,cagiva mito perla crvena,aprilia leonardo 150 siva sa velikim vizirom...uglavno da ne nabrajam sad sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan Maler. Sreća što si imao psa. Nadam se da ih je dobro izujedao!!! pa cini mi se da jeste posto sam nasao parce pantalona u dvoristu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Maler. Sreća što si imao psa. Nadam se da ih je dobro izujedao!!! odakle si ti Simo? Ja sam sa Šećerane. Bio sam kod tebe jednom prilikom sa Jokić Damjanom. Ako si ti Živa. Tamo na Koloniji. Maler. Sreća što si imao psa. Nadam se da ih je dobro izujedao!!! pa cini mi se da jeste posto sam nasao parce pantalona u dvoristu Nadam se da su bile krvave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan A znam. i ja sam do pre par godina ziveo na Secerani. Prva zgrada Jov... Traj... prizemlje desno Boz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Tačno. Al si informisan kao CIA, BIA, KGB... Svaka čast. Bela Afrika RD03, trenutno na prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan ee pa da sad sam se i ja setio , mislim da te znam iz vidjenja...bio si jednom kod hale sa afrikom ako se ne varam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...