tamburski 16 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan U dilemi sam sta uzeti od ova dva posto sam visok 194cm i tezak oko 100kg.Molio bih iskusnije endurase za savet posto sam do sada vozio malo drugacije motocikle (uglavnom r klasu) sta je bolje kakvo je odrzaavanje sta se kvari a sta ne i u globalu koji je bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Novembar 6, 2012 Very Funny Rider, 1126 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes Transalp i smoris se...nece da se kvari Samo ide.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Skupis pare i kupis F 650gs twin i bog da te vidi! A ako nemas za ovaj u svakom slucaju TRANSALP, moje misljenje je da je to najbolja kupovina odnos cena-kvalitet. Kao sto se kaze sipas i nemislis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 6, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Previsok si za oba modela. U toj ceni imas i vece motore, pa malo razmisli i o tome. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Nameravas da ides na off? Vozis se sam ili vozis jos nekog? Da li planiras duze deonice? ...??? Jedan je monocilindras drugi V2. Sve u svemu, malo podataka, osim ako je najbitnije dal mozes da se smestis. Na kraju, ovde svako ima svog favorita, a ti bi trebao da probas svaki od njih i kupis sta ti odgovara/svidja. Srecno! P.S. Poslusaj kepu. P.P.S. Nisi napisao koji konkretno TA (600, 650, 700) ili BMW (monocilindras ili 650 twin od 800cc). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 6, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes Transalp i smoris se...nece da se kvari Samo ide.... Bolje trandza, ima 2 cilindra, prijatniji je za voznju...i ima jedan cilinar za rezervu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Novembar 6, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Trandza bez ikakve dileme i razmisljanja. Budi pametan na vreme da nebi imao mojih problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan TA600 na njega sam mislio mozda malo off-a uglavnom asvalt i to sam posto mlada nece na konja ni puskom da je teras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Previsok si za oba modela. U toj ceni imas i vece motore, pa malo razmisli i o tome. znam da postoji i varadero i slicni ali to kosta dosta vise od 2000 hiljade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Prvi kupi koji ti se svidja a posle ces vec znati tacno sta je za tebe ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamoli nekoga da probas i jedan i drugi motor, pa se odluci. Moj glas za TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Novembar 7, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas za TA,manje odrzavanja trazi. Mada je vodena pumpa problem na oba modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5945 Napisano Novembar 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vodena pumpa? Iskreno, ajd' da neslažem ali bar 50+ TA je prošlo kroz naš servis i ni jednom nije procureo semering na vodenoj pumpi ili pukao impeler. Skoro je jednoj AT otišla pumpa ali to je bilo zbog curenja antifriza i pregrevanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 7, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Meni je riknuo samo regler i cdi, kao sto se i spominje kao slabe tacke...reseno brzo i efikasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Previsok si za oba modela. U toj ceni imas i vece motore, pa malo razmisli i o tome. znam da postoji i varadero i slicni ali to kosta dosta vise od 2000 hiljade ko o cemu baba o ustipcima, ali probaj AT ili ST. za tu lovu mozes kupiti dobar primerak. a ako se bira izmedju ova dva modela, moj glas ide za TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 7, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se isto dvoumio. Na kraju, presudilo je za TA u odnosu na f650 zbog: - mirnijeg rada masine (2 cilindra) - dosutpnosti delova - nize cene Mada sam se opasno bio zagrejao za jedan f650... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Novembar 7, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako razmisljas o f650, probaj da dobacis jos malo (finansijski) do f650 gs dakar. on je malo visi, a napred ima 21 incni tocak. razlika je i u broju cilindara (honda 2, a bmw 1) generalno, oba modela su pouzdana. nema tu sta da se kvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Kao bivsi vlasnik jednocilindrasa, a za voznju koja tebi treba, preporucujem dva. Ako je budzet do 2000e, onda definitivno TA. Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako razmisljas o f650, probaj da dobacis jos malo (finansijski) do f650 gs dakar. on je malo visi, a napred ima 21 incni tocak. razlika je i u broju cilindara (honda 2, a bmw 1) generalno, oba modela su pouzdana. nema tu sta da se kvari. I TA takodje ima 21 incni tocak... Velicina tocka ustvari oznacava laksu upravljivost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan I TA takodje ima 21 incni tocak... Velicina tocka ustvari oznacava laksu upravljivost. Ne bih se slozio. Supermoto je nastao tako sto su na enduro stavili tockove sa sportskih motora (17" i napred inazad) da bi povecali okretnost i upravljivost. 21" je bitan kod off-rouda. Al' da ne idem dalje u off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Novembar 7, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan A i lepse izgleda enduro masina ka d je napred veliki tocak od 21 col Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan75 6 Napisano Novembar 8, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: batajnica Motocikl: liberty 125; Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre par godina sam imao u korektnoj ponudi jednog f650,{pristojna cena,na rate,itd} odustao sam nakon malo raspitivanja kod ljudi koji se bar po meni razumeju! U svakom sluchaju nek ti je sretno u kupovini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Novembar 23, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen jedan muski xtz 750 taj je kanda po meri da me nosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 23, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam.. dobar izbor TA je za devojčice.. ali je svakako bolji od f-650.. kudikamo.. Inače htedoh da ti predložim tdm-a.. novog po mogućstvu.. dosta R-aša je bila zadovoljna prelaskom.. Ali svakako ćeš se lepo navozati.. ovde ti je tema za motor http://forum.bjbiker...tenere-xtz-750/ nema šta nismo prožvakali više puta.. a ovde ti je večita tema koji je bolji i čiji je duži http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/10270-super-tenere-vs-africa-twin/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...