muljaz 2495 Napisano Novembar 4, 2012 Skuteras, 3790 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem biciklu sa slike. Komplet sredjena (izbalansirani tockovi, zamenjena srednja masina, zamenjena zadnja masina, nastelovani menjaci, promenjene sajle i buziri) Imam i blatobrane (zadnji sa korpom), ali su u losem stanju. Imaju novi da se kupe za 750 din, tako da se ne isplati sredjivati ove. Menjaci Shimano Altus, V-Brake, Selle Royal sediste, nove gume Schwalbe Road Cruiser... Ide neverovatno lepo i lagano i sve je precizno Cena 100evra 0638295104 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je tocak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2495 Napisano Novembar 5, 2012 Skuteras, 3790 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 28" aluminijumski, a proizvodjac tesko da mogu da nadjem koji je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 8, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti stender, jel ostao od freewind-a? :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2495 Napisano Novembar 8, 2012 Skuteras, 3790 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam nesto prepakovao sa XF-a. Vise mi treba na ovome Tockovi su Rigida Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2495 Napisano Mart 4, 2013 Skuteras, 3790 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje u kuci, druga je otisla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...