Miljan 28 Napisano Novembar 3, 2012 (promenjeno) Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Marka:Kawasaki Model:ZX-6R Ninja 636 (Ram Air) Snaga:100kw/136ks Tezina:170kg Godina proizvodnje:2005 Predjena kilometraza:14.000 kilometara (uvezen sa 8216milja) Stanje:Gume 95%,plocice 70%,lanac i lancanici 90%. Vlasnik: Motor uvezen iz USA Krajem Maja ove godine,ja sam vlasnik motora,motor nikada nije registrovan u Srbiji. Registracija:Nije registrovan(Ne morate ga prevoditi,moze se voziti na mom imenu po zelji.) Cena:4000eura Zamena za:Auto,motor,razno... Ostalo:Pitajte. Mesto:Pancevo Napomena:Motor je pretrpeo laksi pad(Proklizavanje),sve je sredjeno sem dekle radi uvida kakav je pad bio(dekla je samo malo izdrana sto se i vidi na slikama,u pitanju je leva dekla). Posedujem samo jedan kljuc,tako sam ga i ja preuzeo. MOTOR JE KOMPLETAN I U FABRICKOM JE STANJU! Poseduje YOSHIMURU RS-5 (fenomenalan zvuk) Polirane felne. Pirelli diablo gume nove (11 mesec 2011) Bele prednje zmigavce. Zadnje diodne zmigavce u stop svetlu. Za kupce sa foruma,koju su voljni platiti u kesu,spreman sam da spustim cenu Miljan Makragic. 063/8-233-442 Promenio Novembar 3, 2012 član Miljan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Decembar 11, 2012 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Актуелно. Цена за кеш доста нижа. Без ценкања 3400 фиксна! Поздрав. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Актуелно. Цена за кеш доста нижа. Без ценкања 3400 фиксна! Поздрав. e sad mi stvarno nista nije jasno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Decembar 11, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Актуелно. Цена за кеш доста нижа. Без ценкања 3400 фиксна! Поздрав. e sad mi stvarno nista nije jasno Nije registrovan, imao proklizavanje,7 godina star a evo i 8 ulazi, zimska cena. Ne verujem da za te pare moze da se kupi bolji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Decembar 11, 2012 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Видиш У каквом је стању,мотор није крљан или кривљен декла је и даље издрана ручке и фузастери су оригинални са ситним оштећењима од тог пада(ЈА ГА НИСАМ ФАРБАО НИТИ БИЛО ШТА ДИРАО). Шта није јасно? Цена је 3400еура за кеш ФИКСНА: Потребан ми је новац. Ко има питања нека пита. Актуелно. Поздрав. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 12, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sa kog motora pa nije padano, pogotovo ako je star punih 7 godina? Pakovao sam i novije motore na kojima su ramovi ispravljani i vareni pa su vlasnici posle prodavali kao da nikada nije padano sa njih. Po meni za ovu cenu ovo je odlicna kupovina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Decembar 12, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni za ovu cenu ovo je odlicna kupovina Slazem se,gde jos mozes da kupis zx6r 2005 u jednom komadu, kompletan za ove pare, jos ima i Yosimura izduv. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Decembar 13, 2012 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan И има полиране фелне,и беле жмигавце,одличне гуме,одличан ланац и ланчанике. Ко воли нек изволи,мени је циљ да продам мотор,не да га чувам двеста година по цени од 4500 еура.. БЕЗ УЛАГАЊА! Поздрав. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1858 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 1053 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Posto kazes da nikada nije registrovan, to znaci da je potrebno i ocariniti ga itd? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Decembar 13, 2012 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Плаћена Царина и ПДВ САМО 200 еура за регистрацију и терај! СЕМ ТОГА НЕМА УЛАГАЊА! Поздрав. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Decembar 13, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni prevoda koji kosta pedesetak evrica, tako da je bolje za buduceg kupca sto nije registrovan kod nas. Stvarno extra motorce... Srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Decembar 13, 2012 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Сви папири за регистрацију су спремни, такође имам све папире од царине,о начину како је дошао,у ком стању,са којом километражом, имам америчку саобраћајну,и још гомилу неких папира. Још једном. Мотор је Оцарињен и плаћен је Порез. Купцу остаје само регистрација. Што се тиче цене,мислим да је и више него коректна,и неће ићи ни еуро доле,што мислим да је опет поштено. Мотор је без улагања,и не пада ми на памет да га ценим 5000 као што има случајева,цена од 3400 еура је и више него реална. Поздрав. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 13, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan E sad ako bi ljudi mogli da se cenkaju na tu cenu da ga dobiju za 3000 to bi im odgovaralo, kako god okrenes ne valja. Nemoj spustas cenu, zima je, zato se ne prodaje, onaj ko ima novac a zeli da kupi motor sigurno ce uzeti ovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Decembar 13, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan lep motor i vredi,najbolji u toj klasi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Decembar 17, 2012 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Актуелноо. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Jun 4, 2013 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Актуелно. Цена је 3500. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Jun 16, 2013 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan 3300cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...