Dzony93 368 Napisano Novembar 2, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni sto sam ga kupio Star je oko 2 meseca jedva i koriscen skoro pa i nije... Cena neka bude 90% od novog, dajem futrolu uz njega ima i garanciju No matter what tako da ko ga uzmi je zasticen i od njegove kradje( znaci sta god da mu se desi dobije drugi za dz!!!) slike cu posle da stavim on je neostecen..<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; ">e da toshiba at 100 16gb Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Novembar 2, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan a cena novog je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 2, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 37000 + futrola dao bih sve za 33000... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Novembar 2, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje kao dobra stvar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 3, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Meni je extra stvar, i bolja jje od laptopa po meni ( u mom slucaju je cak i jace od nejga ) ali ja sam na kompu non stop ni laptop ne koristim a tablet i ne stizem... A bolje da ga prodam nego da gubim na ceni i da stoji samo ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Cek sad ti odes u radnju i kazes ukrali mi lap i oni ti daju nov?? Odes i u muriju cisto da prijavis. Pa tako mozes u nedogled Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 3, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan na tu neku foru. inace sto kaze prodavac kupaj se sa njim ako hoces ako rikne menjaju ti ga . Mada je malo zajebano sto se kradje tice moraju oni sve zivo da provere... Da je lako ja bi imao 20 komada vec Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha Pa realno kako mogu da provale? Kazes zaboavio sam ga na klupici u nekom parku Ovaj das nekom drugaru ili prodas nekom drugaru i cao Trebao sam da kupim nesto tosibino Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 3, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan verovatno mora iz supa da uzmes neki q... da si prijavio kradju bla bla... i da predas ovamo sa garancijom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj das nekom drugaru ili prodas nekom drugaru i cao Pa vidis da ga prodaje 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 3, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan i prijavim djukra i posle odem u aps Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 3, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ako nekog zanima https://eemea.computers.toshiba-europe.com/nmwg/(S(fe31ehyhlywpq355krs5vf55))/Default.aspx?lng=rs Ajde ljudi neka mi ga neko skine s vrata posle mozete da ga sami sebi kradete do mile volje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Evo slicice, pustio sam i jednu igru da vidite grafiku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan evo danas updateovan na 4.0.4 android Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno zaboravio da uopste imam ovo cudo u kuci -.-' ajde novogodisnja akcija 29999 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 4, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan koji android je u njemu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 4.+ moram da proverim skoro sam ga updateovao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan evo zadnja cena 220 e , nize od ovoga nema, a bolji tablet i kvalitetniji za taj novac sigurno nema ni nov... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Jer samo kes ili moze i neka menjaza?Imam neke telefone pa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan samo kes, ne mogu motor telefonima da platim haha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda ih lakse prodas,a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 14, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan dobar si trgovac Dzony93 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam nego hocu da pomognem i sebi i njemu.On ima visak tablet a ja visak telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan pa tesko da mogu da ih prodam, a tablet cu barem da koristim onda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu telefone,pa makar neki ugradio na motor za navigaciju!Samo nokia n96 ima memorije svoje ko tvoj tablet! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...