Jump to content

Moto Zajednica

Registraciona nalepnica-zamena

Recommended Posts

• Zainteresovan, 501 postova
  • Motocikl: R 1250 GS ADV

Cao ljudi, da li je neko od Vas pokusao da odlepi registracionu nalepnicu i da li mu je uspelo, naime kupio sam povisen vizir a na starom je nalepnica,

regisracija istice tek jula, kakva je procedura i koliki su troskovi da se dobije nova nalepnica zna li neko?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Mislim da sam u emisiji SAT video da se predlaze da eventualno prebacivanje nalepnice smeju i mogu da urade u servisima za zamenu stakla... cak su u jednom od velikih i poznatih servisa, ne bih da ga reklamiram, snimilli ceo postupak i ispalo je ok...

• Very Funny Rider, 1127 postova
  • Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07

Cao ljudi, da li je neko od Vas pokusao da odlepi registracionu nalepnicu i da li mu je uspelo, naime kupio sam povisen vizir a na starom je nalepnica,

regisracija istice tek jula, kakva je procedura i koliki su troskovi da se dobije nova nalepnica zna li neko?

Iseces stari vizir i zasrafis ga negde na motor...ili ga celog stavis u kofer (ako ga imas)

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Pored stare sam fljusnuo novu nalepnicu..

I danas mi čovek kaže da ga je drndao pandur za 2 nalepnice na autu.. i

da je kazna 5 crvenih :(

Ovo je već za zabavnikovu prvu stranu, rublika verovali ili ne!

• U prolazu, 75 postova
  • Motocikl: GSX 750 R K6

nalepnica kad vadis drugi put kosta 2500 a ovi sto skidaju soferke skidaju i nalepnice ali po obodu ostanu oni kruzici kao kad se ne zalepi lepo.do sad niko nije zaustavljao pa ti ne mogu reci da li zezaju a sto kaze zika2009 sta se brines ja kao i zika 2009 vec dve godine ne lepim nalepnicu

• U prolazu, 80 postova

Posto mi drug ima servis za soferke a i meni je pre par meseci menjao soferku,nalepnicu skida sa malom spahlom.Odlepi malo parcence i drzi je rukom a na ostatak podvlaci spahlu i skida.E sad ,on je skida sa stakla koje vise i nije bitno jer se baca a sa plastike ,mislim da ce biti problema jer ce se izgrebati.U emisiji sat su bili prikazani i pojedini rastvaraci koji mogu da skinu,tipa aceton itd.To ne pokusavaj jer ces plastiku upropastiti.Radim dosta sa rastvaracima i kada to padne na plastiku to je gotovo.

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Kolega, to sa raznim sredstvima su prikazali u Galileju na 1. i zaista nije bilo bas uspesno a nalepnicu u servisima skidaju sa specijalnom altkicom za skidanje nalepnica i moze se kupiti cak i kod kineza uz set skalpela ;) medjutim, kao sto je kolega rekao, ostanu kruzici ali se to koliko sam razumeo tolerise.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja