Nesa-St 242 Napisano Octobar 29, 2012 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, da li je neko od Vas pokusao da odlepi registracionu nalepnicu i da li mu je uspelo, naime kupio sam povisen vizir a na starom je nalepnica, regisracija istice tek jula, kakva je procedura i koliki su troskovi da se dobije nova nalepnica zna li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Octobar 29, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da pokusavas, nemoguce je da se skine bez unistenja ! A duplikat mozes da izvadis,ali je skupo, mislim oko 3 soma, ne znam tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 29, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam u emisiji SAT video da se predlaze da eventualno prebacivanje nalepnice smeju i mogu da urade u servisima za zamenu stakla... cak su u jednom od velikih i poznatih servisa, ne bih da ga reklamiram, snimilli ceo postupak i ispalo je ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U servisima mogu da urade, a to da li samo oni smeju ne bih bas slusao naklapanja Mirka Alvirka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Octobar 29, 2012 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sam i ja nesto razmisljao, ako nekom pukne soferka, pored trosova za zamenu, mora da pukne jos 3 hilj. za nalepnicu, cisto bacanje para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Octobar 29, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan E bas bih voleo da vidim kako je skinu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Octobar 29, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, da li je neko od Vas pokusao da odlepi registracionu nalepnicu i da li mu je uspelo, naime kupio sam povisen vizir a na starom je nalepnica, regisracija istice tek jula, kakva je procedura i koliki su troskovi da se dobije nova nalepnica zna li neko? Iseces stari vizir i zasrafis ga negde na motor...ili ga celog stavis u kofer (ako ga imas) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Octobar 29, 2012 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stari vizir mi je kao nov, ne vredi da ga unistim zbog nalepnicu, ali za kofer je i meni pala ideja, samo neznam pajkani kako ce da reaguju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 29, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pored stare sam fljusnuo novu nalepnicu.. I danas mi čovek kaže da ga je drndao pandur za 2 nalepnice na autu.. i da je kazna 5 crvenih Ovo je već za zabavnikovu prvu stranu, rublika verovali ili ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 29, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnica kosta 400 din i nema nikakvih problema da dobijes drugu. Raspitaj se malo u stanici policije gde si registrovao motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Octobar 29, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan nalepnica kad vadis drugi put kosta 2500 a ovi sto skidaju soferke skidaju i nalepnice ali po obodu ostanu oni kruzici kao kad se ne zalepi lepo.do sad niko nije zaustavljao pa ti ne mogu reci da li zezaju a sto kaze zika2009 sta se brines ja kao i zika 2009 vec dve godine ne lepim nalepnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Octobar 29, 2012 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi drug ima servis za soferke a i meni je pre par meseci menjao soferku,nalepnicu skida sa malom spahlom.Odlepi malo parcence i drzi je rukom a na ostatak podvlaci spahlu i skida.E sad ,on je skida sa stakla koje vise i nije bitno jer se baca a sa plastike ,mislim da ce biti problema jer ce se izgrebati.U emisiji sat su bili prikazani i pojedini rastvaraci koji mogu da skinu,tipa aceton itd.To ne pokusavaj jer ces plastiku upropastiti.Radim dosta sa rastvaracima i kada to padne na plastiku to je gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 29, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, to sa raznim sredstvima su prikazali u Galileju na 1. i zaista nije bilo bas uspesno a nalepnicu u servisima skidaju sa specijalnom altkicom za skidanje nalepnica i moze se kupiti cak i kod kineza uz set skalpela medjutim, kao sto je kolega rekao, ostanu kruzici ali se to koliko sam razumeo tolerise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako je uklonjeno vise od 50% kruzica, onda se tolerise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...