citizen pg 76 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan desavalo mi se par puta prilikom paljenja dam saug, upali, ostavim ga da odradi par minuta, dok je pod saugom ne prihvata gas nikako, vec kao da se gusi cim mu malo odvrnem gas, vratim saug ugasi se. posle toga nema sanse da ce da upali iz prve, vec moram malo da ga izverglam a nekad malo duze da ga namucim da bi upalio... zna li neko sta je u pitanju i da li mogu sam da majstorisem? pitao sam par majstora rekli su mi ciscenje karburatora jer vec ima godina i mijenjanje svjecica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan dobro su ti rekli.ciscenje i podesavanje karburatora,zamena svecica,i provera filtera za vazduh,ako treba i njega zameniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, mnogo je strokav... Navrati ako hoces da ogledamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 11. 2012. at 18:46, KANJO je napisao: Upravo tako, mnogo je strokav... Navrati ako hoces da ogledamo. kad budem nedje u prolazu, jer mi nije bas na usput iz Podgorice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 10, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ako je pod sauhom, ne bi ni trebalo da prima gas. Ali sta god da je, ciscenje mu nece skoditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan ok, za sad ja sam necu majstorisati, jer nikad nisam ni gledao kako se radi... hvala na savjetima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...