spuki 1 Napisano Octobar 26, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV DRUGARI, da li neko zna nekoga ko moze da na Kawasakiju kx 125 odradi nekim folijama ili kulturno da ofarba po nesto, naprimer broj i natpis i poneki ukras jer su original nalepnice u Mimotu verovali ili ne 170 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kad sam vec ovde, u ovoj temi da napisem, a verujem da ce i mnogima trebati, kao i meni sada, trazim po netu nalepnice za sediste, sediste je presvuceno, pa bih hteo da mu vratim stari logo, npr. Honda, kawasaki itd. Jer zna neko gde ima da se nabavi ta nalepnica, ili se to farba nekom bojom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Octobar 26, 2012 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.auner.at/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko nesto nadje mogu da mu organizujem dostavu...posto zivim u Becu! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otus Scops 0 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Gorobilje Motocikl: Honda VFR750F '90, TA '88 Prijavi odgovor kao problematičan Mozesh li mi poslati kako treba da izgledaju nalepnice, pa da vidim sta mogu da ucinim. Ja treba sad meni na TA da radim originalne nalepnice posto je farban. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...