igorMakedonija 2 Napisano Octobar 26, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Skopje Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi! Pozdrav iz makedonije. Hocu da se izvinim za moj los srpski, ali se trudim da pisem sto jasnije. Hocu da kupim full cross motor za offroad voznja. E sad me interesuje da ako se cross vozi "domacinski" na ne toliko visokih obrtaja dali mu to zgolemuje servisni sat. Zasto hocu da ga vozim niz okolne planine u skopje. Hvala na odgovorima. Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Octobar 26, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan možda da razmisliš o CR-F ili RM-Z? Cvaja je za stazu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 26, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa i CRF i RMZ su za stazu, servisni interval isti kao kod cvaje samo skuplje. A voznja u preterano niskim obrtajima zna da bude cak i pogubnija teranja u bas visoke obrtaje. Tako nadji neke srednje obrtaje pa prenos doziraj kvacilom bolje nego da bude bas u niskim obrtajima. Na taj nacin ces produziti vek delova. Pozdrav za sve u Skopju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorMakedonija 2 Napisano Octobar 26, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Skopje Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozdrav ). Razmisljao sam o CRF,RMZ ali posto su ponovo godiste su puno skupi kod nas u mk. @Markodjurovic nisam te razumeo bas za kvacilo. Inace pre sam vozio TS125X i nije mi jasno koja je razlika izmedju agregata tsx125 i rm125 recimo isto godiste 1990 zasto bas full cross je po skupi za odrzavanje. Kod nas sam gledao puno koje koriste full cross za offroad niz planinu, cisto avanturisticki pa valjda im nije bolje da su kupili neki laki enduro... Hvala vi puno momci. Pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...