Rille 166 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu se oko 12h na delu puta između G.Milanovca i Preljine dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povređen motociklista. Naišao sam par minuta nakon saobraćajke u kojoj sam zatekao plavu Daciu Logan na sredini puta izlupanu spreda i čini mi se sa strane. Saobraćaj je bio zaustavljen tako da sam lagano prolazio levom stranom pored zaustavljenih automobila i u tom momentu me je pretekao kolega na motociklu sa oznakama MK Arhangel. Čim smo prošli mesto sudara sa desne strane u kanalu videli smo motocikl i vozača koji je ležao povređen i u svesnom stanju. Dvoje ljudi iz kolone su stajali pored povređenog kolege i ukazivali mu prvu pomoć. Nakon par minuta pojavila se Hitna pomoć kao i ostali motociklisti iz grupe sa kojima se povređeni vozio tog dana. Da li neko zna više detalja o povređenom kolegi i kako je došlo do saobraćajke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan bas sam prolazio u trenutku dolaska hitne pomoci,i ja sam kolegu video da je u svesnom stanju bio....nacuo sam samo u koloni da je motociklista u zadnji deo fiata maree udario,,,ali,nista zvanicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Octobar 21, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Povredjeni je Dragan Stanković (1967), iz Beograda.Vozio je Kawasaki zx14 i ne pripada ni jednom klubu.U sudaru su učestvovala 4 automobila i motor.Prvi automobil koji je Draganu dolazio u susret je naglo zakočio, drugi je bez kočenja udario u prvi i od siline udara mu se zadnji kraj zaneo u Draganovu traku.Do kontakta je došlo kada je motor u svojoj traci udario u leva zadnja vrata automobila.Odbio se od istog i zajedno sa motorom upao u kanal dubok preko dva metra.Motorista ima višestruke povrede.Zbrinut je u bolnici Gornjeg Milanovca, gde je u toku noći došlo do komplikacija pa je hitno prevezen u Beogradski urgentni centar.Trenutno je u šok sobi.Imao je od juče tri operacije.Ima tri preloma butne kosti leve noge, od toga jedan otvoren, ozbiljno nagnječeni krvni sudovi i nervi leve ruke, iščašeno levo rame, četvrti pršljen naprsao, a peti i šesti nagnječeni.Naprsla karlica i smrskan levi kuk.Daj Bože da se oporavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 21, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci kao situacija u kojoj nema spasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Povređeni je pominjao bol u ruci, kuku i nozi. Nadam se da će se Draganovo stanje uskoro stabilizovati, želim mu brz i uspešan oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 21, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Povrede nisu ni malo bezazlene, zelim mu da se oporavi sto pre i da mu sve rane zarastu bez ikakvih posledica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Juce je zastoj na tom delu Ibarske trajao vise od 1h. Takodje sam bio u koloni, kolega Mali Sale je prosao prvo u smeru ka BG a onda se odjednom pojavio i stao ispred mog auta (cekao da propusti vozila) odakle je produzio pravo ka nesreci. Odma smo znali da je neki motorista ucestvovao u udesu ali kada smo stigli sa kolima, zatekli smo samo kolegu sa foruma kako prica sa nekim momkom koji je vozio zuto-sivog GS-a i nigde motor nismo videli (a policija nas je isaketala da prodjemo jer je bila ogromna guzva tako da nismo mogli cak ni iz postovanja da se zaustavimo bezbedno i ponudimo pomoc). Kolegi zelim kvalitetan oporavak (jer brz nece na zalost biti sigurno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1617 Napisano Octobar 21, 2012 Drug član, 978 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Auh, ni kriv ni duzan, bas je najebao :( . Oporavice se, samo da se oporavi sto bolje i bez posledica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Octobar 22, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan dace bog da oporavak bude brz,,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dace Bog da oporavak bude potpun i bez vecih i bitnih posledica pa makar i malo duze trajao. Sent from my iPad2 using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Octobar 22, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Gagiju je stanje stabilno i čeka se da mu ojača imuni sistem radi daljih operacija.Za sad su uradjene tri operacije noge i ruke a predstoje mu još operacije kuka i kičme.Oporavak ce biti dug, al najvaznije je da je živa glava na ramenima.Dace Bog, biće dobro. Slika jarka gde su upali Gagi i motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uh uh uh... to je ona situacija, kad nisi u stanju ni da predvidis takvu situaciju, a ni da adekvatno reagujes. Kolegi zelim puno srece i snage za oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 22, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Daće Bog da momku bude dobro i prođe bez posledica. Moram da kažem da kada smo utovarivali motor u kombi i kada sam video oštećenja...nije mi bilo sve jedno. Saobraćaj na toj deonici magistrale ne može biti luđi, a apsurd je da se za sat vremena koliko sam ja bio tamo sa kolegama čekajući kombi, samo jedan čovek zaustavio i pitao, jel treba pomoć .....uglavnom su trubili bajkeri u kolima uz mahanje u petoj brzini . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 23, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan To deluje duplo dublje od preko 2 metra ako ne i vise Dobro je da je ostao ziv! Sent from my iPad2 using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Daće Bog da momku bude dobro i prođe bez posledica. Moram da kažem da kada smo utovarivali motor u kombi i kada sam video oštećenja...nije mi bilo sve jedno. Saobraćaj na toj deonici magistrale ne može biti luđi, a apsurd je da se za sat vremena koliko sam ja bio tamo sa kolegama čekajući kombi, samo jedan čovek zaustavio i pitao, jel treba pomoć .....uglavnom su trubili bajkeri u kolima uz mahanje u petoj brzini . Ne vredi, i ja sam se nekad pitao kakvi su to ljudi kojima ne pada na pamet da stanu, pomognu i sl.. Jednostavno to nije u vecini slucajeva bezobzirnost ili nemanje osecanja i grize savesti. Postoje ljudi koji imaju strah od takvih stvari(povrede,lomovi i sl.) pa iz straha samo prolaze a ne iz nezainteresovanosti. A sa druge strane postoje i oni koji reaguju adekvatno situaciji i koji u takvim situacijama iskljucuju emocije ili ih sputavaju a ukljucuju razum i osecaj da treba da pomognu. Ali takodje ima i onih koje apslolutno bas briga za bilo koga osim za sebe samog...100 ljudi,100 cudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Novembar 2, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je Gagiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Novembar 4, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Gagi se polako oporavlja.Prebačen je iz šoka na ortopediju urgentnog centra.Predstoje mu još operacije kolena i kuka, uglavnom nije više životno ugrožen. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 4, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Zelim mu brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 4, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au sunce zarko. Brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan UH! Brz i uspesan oporavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Nek traje oporavak koliko traje, samo uspesan oporavak mu zelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darh 0 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: beograd Motocikl: BMW K1200S Prijavi odgovor kao problematičan gagi je izasao iz bolnice ... bice dobro ... mada otvaraju se novi problemi, pakuju mu krivicu za nesrecu sto je bisti apsurd!!! uzas ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Mala sredina svi se znaju pa nije ni cudno da ce pokusati da mu pakuju al ima i druga strana price a to ce sud,svedoci,vestaci i mi da dokazemo kako je stvarno bilo.A onda kad to zavrsimo onda ce se priupitati ti sto su pokusali da ga okrive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 21, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Povredjeni je Dragan Stanković (1967), iz Beograda.Vozio je Kawasaki zx14 i ne pripada ni jednom klubu.U sudaru su učestvovala 4 automobila i motor.Prvi automobil koji je Draganu dolazio u susret je naglo zakočio, drugi je bez kočenja udario u prvi i od siline udara mu se zadnji kraj zaneo u Draganovu traku.Do kontakta je došlo kada je motor u svojoj traci udario u leva zadnja vrata automobila.Odbio se od istog i zajedno sa motorom upao u kanal dubok preko dva metra. Pa, mislim, ako je sled događaja bio ovakav kako si napisao - Nema teoretske šanse da je motociklista kriv! Taj ko pokušava da okrivi motociklistu za ovaj udes - il je drogiran il su mu nešto sipali u drogu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se sve moze cuti i dogoditi u ovoj drzavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...