Peki 1215 Napisano Novembar 6, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je tema ponovo aktuelna, da li neko moze da iznese svoja iskustva sa ovim nacinom parkiranja motora preko zime? Uđeš, parkiraš, pokriješ, izađeš i gotovo...i obrnuto...bez ograničenja od 00-24 Garaža se ne greje ali nije kritično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Novembar 6, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je tema ponovo aktuelna, da li neko moze da iznese svoja iskustva sa ovim nacinom parkiranja motora preko zime? Uđeš, parkiraš, pokriješ, izađeš i gotovo...i obrnuto...bez ograničenja od 00-24 Garaža se ne greje ali nije kritično Ti si parkirao u boks garazi "Milesevska"? Ima li necega za sta se vezuje motor? Planiram da odem danas do njih da vidim kakva je situacija, napravicu i koju fotku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 6, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam parkirao motor u Radivoja Koraća kod Vračara i tamo imaš šipku/prsten za koji možeš da vežeš lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pokusavao u 2 navrata da apliciram za garazno mesto i za kola i za motor, raspitao sam se u garazi kod cuvara koji mi je rekao da ima mesta i u Radivoja Koraca i u Pozarevackoj, ja se uredno prijavio, zvao, cimao i na kraju ispusio ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 6, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Moj šurak je preko drugara iz Parking servisa dobio pre neki dan mesto i to na MIŠIĆE. Stvarno je, što bi naš narod rekao: "totalni ful brate" i on je uleteo umesto nekog lika koji nije platio svoje mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Novembar 6, 2008 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Peki od komsije iz garaze ;D Ufur je zeznut, ja sam morao da potezem neku debelu vezu da bih dobio mesto :'( Za 806 din. mesecno nema bolje, ne brinem sta je sa motorom ! Udjes, izadjes i gotovo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba javna garaza na banovom brdu. zarkovu julino brdo neka se javi drzi je stankom ja sam tamo kod bazena kosutnjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ne moze da skodi, a cim ne skodi znaci da koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Novembar 7, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam stekao utisak da ti treba veza... Bio sam juce u Radivoja Koraca. Lik, cuvar, kaze 'ne znam da li ima mesta, moras da ides kod mog sefa u garazi Zeleni Venac'. Odem tamo, on naravno nije tu, na nekom sastanku je. U svakom sliucaju, prvo se podnosi molba telefonom na 011/3035400, pa se ceka da Komisija u roku od 7-10 dana donese odluku. Malo mi je teska rec 'Komisija' za, verovatno, jednog baju koji gleda u Excelu dal ima mesta. Inace, garaza u R. Koraca izgleda pristojno, mada su mesta koja sam ja video rezervisana za motore bas uz prolaz kuda idu vozila na donji nivo garaze. Vec sam zamislio pijanog komsiju sa Pajerom koji pokusava da protera slona kroz iglene usi.... U svakom slucaju, ostaje mi da cekam do sledeceg petka, cetvrtkom zaseda 'Komisija za dodelu pretplatnickih statusa'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Novembar 7, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam stekao utisak da ti treba veza... Bio sam juce u Radivoja Koraca. Lik, cuvar, kaze 'ne znam da li ima mesta, moras da ides kod mog sefa u garazi Zeleni Venac'. Odem tamo, on naravno nije tu, na nekom sastanku je. U svakom sliucaju, prvo se podnosi molba telefonom na 011/3035400, pa se ceka da Komisija u roku od 7-10 dana donese odluku. Malo mi je teska rec 'Komisija' za, verovatno, jednog baju koji gleda u Excelu dal ima mesta. Inace, garaza u R. Koraca izgleda pristojno, mada su mesta koja sam ja video rezervisana za motore bas uz prolaz kuda idu vozila na donji nivo garaze. Vec sam zamislio pijanog komsiju sa Pajerom koji pokusava da protera slona kroz iglene usi.... U svakom slucaju, ostaje mi da cekam do sledeceg petka, cetvrtkom zaseda 'Komisija za dodelu pretplatnickih statusa'. Ta varijanta sa "KOMISIJOM" je definitivno smesna, ali sta da se radi... Ja sam ihcekao 20 dana jer je bila nova godina... ali sam izdrzao... Glavni baja je neki Milan na Zelenjaku (smesan kao bioskop) ali je ok lik... To im je procedura, i to se treba ispostovati... Cela je poenta sto je suvo, malo toplije, i psiholoski, teze ce neko da "napadne" motor. A nije skupo... Ja parkiram u 27. marta i zdaovolja sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam stekao utisak da ti treba veza... Bio sam juce u Radivoja Koraca. Lik, cuvar, kaze 'ne znam da li ima mesta, moras da ides kod mog sefa u garazi Zeleni Venac'. Odem tamo, on naravno nije tu, na nekom sastanku je. U svakom sliucaju, prvo se podnosi molba telefonom na 011/3035400, pa se ceka da Komisija u roku od 7-10 dana donese odluku. Malo mi je teska rec 'Komisija' za, verovatno, jednog baju koji gleda u Excelu dal ima mesta. Inace, garaza u R. Koraca izgleda pristojno, mada su mesta koja sam ja video rezervisana za motore bas uz prolaz kuda idu vozila na donji nivo garaze. Vec sam zamislio pijanog komsiju sa Pajerom koji pokusava da protera slona kroz iglene usi.... U svakom slucaju, ostaje mi da cekam do sledeceg petka, cetvrtkom zaseda 'Komisija za dodelu pretplatnickih statusa'. ezem im proceduru, ko da oni nama placaju sto parkiramo kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko vezu za 27.Marta? Ja pokusao, i nisam uspeo da dobijem... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 7, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ubedjen sam, da ukoliko se motordzije prime na ovu, svakako zanimljivu i prakticnu ideju, ljudi iz P.S. ce do proleca osmisliti sistem naplate parkinga za motorcikle na svakom mogucem mestu. Oni koji nemaju garazu i gde preko zime da drze motore, mogu da se udruze pa iznajme jednu garazu za vise motora. U prosecnu garazu moze da stane bar 6-8 kom. pa ako je najam 50 eur. , podelite. U, P.S. bi to sigurno vise kostalo, jer za auto kosta oko 16.000 din. za mesec. Druga stvar, za sada, u garazu moze da se udje motorom kao i na naplatnoj rampi i parkira u nekom cosetu, bez para. Ukoliko nam se naplata parkinga po gradu uvede kao obaveza, podrzavam Copetovu ideju ! Ovo je dobra ideja mada si malo preterao sa brojem motora . Moguce je ako se motori lepo napakuju . Ako treba mesta za manipulaciju po garazi maximalno je 4 motora u 20 kvadrata i to nije skupa varijanta . Treba se organizovati po opstinama gde zive i u krenuti u potragu za garazom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
desetar 0 Napisano Novembar 7, 2008 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prve godine zakupio mesto, placao ga 3 meseca, i nijednom nisam parkirao... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 7, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se isparkirao u martu i evo ju;e konacno ostavih motor unutra...verovatno je zato i ovo sunce napolju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Novembar 7, 2008 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, garaza u R. Koraca izgleda pristojno, mada su mesta koja sam ja video rezervisana za motore bas uz prolaz kuda idu vozila na donji nivo garaze. Vec sam zamislio pijanog komsiju sa Pajerom koji pokusava da protera slona kroz iglene usi.... U svakom slucaju, ostaje mi da cekam do sledeceg petka, cetvrtkom zaseda 'Komisija za dodelu pretplatnickih statusa'. Ja otisao danas da nabacim ciradu na makinu i prijatno se iznenadio ! Postavili su gumene stubice na svaka dva mesta za motor i jednog lezeceg policajca (bas blizu mog motora ;D ) radi usporavanja saobracaja . Eto moram da ih pohvalim za ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Novembar 14, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Epilog: danas me zvali iz Centralne Uprave za dodelu Mogucnosti za zasnivanje pretplatnickog statusa Dobio sam mesto. Icicu da oteram motor danas kasnije. Hint za ostale koji su zainteresovani za garazu u Radivoja Koraca: prema danasnjem preseku stanja, ostalo je jos jedno mesto za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Novembar 14, 2008 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E pa komsija cestitam na mestu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Novembar 15, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan E pa komsija cestitam na mestu ;D Zahvaljujem. Bio sam juce tamo, parkirao motor, i da nisam imao ono papirce za koga su mi u Centrali rekli da mi uopste ne treba,cuvar me ne bi pustio.... U svakom slucaju, svi motori pokriveni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Podneo i ja zahtev i opet me odbili uz obrazlozenje da nema mesta.....koga ima ??? E sad ko me tu stalno izbacuje iz igre na istu foru saznacu iduce nedelje kad odem do direktora pa da mi on objasni u cemu je stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 21, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Podneo i ja zahtev i opet me odbili uz obrazlozenje da nema mesta.....koga ima ??? E sad ko me tu stalno izbacuje iz igre na istu foru saznacu iduce nedelje kad odem do direktora pa da mi on objasni u cemu je stvar He, he, možda bi ti dali mesto kad bi kupio pravi motor... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Novembar 21, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Moj komšija parkirao u Požarevačkoj i pre desetak dana ga isterali- kažu renoviranje. Inače, ja bio, vid'o- nije loše. Jedino što to nisu nikakvi boksevi nego uz zid postavljene šipke za koje se vezuju motori.Uz to, koliko sam video, ne greje se i imam utisak da ne zatvaraju vrata (nisam siguran za poslednje). E da, ima i čuvar na ulazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Decembar 15, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Obavestenje za sve korisnike u Radivoja Koraca na mestima za motore od 1-12: zbog radova treba izmestiti motor u periodu od 18.12. do 31.12. I ovde je renoviranje u pitanju, uklanjanje boksova. Jel ima neko predlog za stekanje motora u pomenutom periodu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 15, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pas maters...niko mi se nije jos javio Pitam se, hoce li nam odbiti pola kirije zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pas maters...niko mi se nije jos javio Pitam se, hoce li nam odbiti pola kirije zbog toga Oce, oce, pa posten je to svet ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...