buca 46 Napisano Novembar 23, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Uh bre momci nahvaliste me.. ;D Cim pocne sezona eto nas dvojice na skupovima,BJB susretima, na kratkim i duzim turama u manjim i vecim grupama...solo.. U Milosevo i moje ime hvala na lepim zeljama i cestitkama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Novembar 23, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam obojici pa se vidimo na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Novembar 23, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i seti se tata Buce uvek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 23, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za motor stvarno je prelep! I cestitke za tata bucu koji podrzava sina bajkera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Novembar 27, 2007 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, nadam se da cu i ja mom sinu moci da kupim tako nesto. Sjajna mashina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Novembar 27, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Transalp je masinerija kojoj smrti nema. svaka cast i tati i sinu koji se slazu kao da su generacija uzdravlje se vozao Milose! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...