Zarto 0 Napisano Octobar 18, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam vrlo malo iskustva sa velikim motorima preko 125 kubika i interesuje me kakav je Ninja ZX6R za prvi motor sa 6 brzina?Interesuje me ona verzija iz 2000 godine posto sam cuo razne price o toj verziji. Dosad sam vozio samo skutere od 15 godine. Sad imam 20. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Octobar 18, 2012 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ninja ZX6R je motor za vozača sa velikim iskustvom.Pošto si vozio samo sa skutere kako sam kažeš, faktički nisi ni brzine manjao kamoli stekao potrebno iskustvo. Čisto prijateljski savet je da ga zasad izbiješ iz glave i uzmeš neki krotkiji motor sa kojim ćeš se navozati ljudski. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarto 0 Napisano Octobar 18, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala na savetu. Neko vreme cu se ipak zadovoljiti sa manjom kubikazom, tipa NSR 125 mi ne gine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Er5 ili neki enduro. Nista preko 50ks mada i to zna da bude mnogo. Sent from my iPad2 using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva glupost, ne mogu da obrisem dupli post.<br /><br /><br />Sent from my iPad2 using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarto 0 Napisano Octobar 25, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bugsy i icecool uzecu nesto slabije bar 2-3 godine pa cu onda preci na vece masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2560 Napisano Octobar 25, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2634 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je najpametnija odluka jer imaš iskustvo samo sa skuterima.Ne žuri nigde ,voziti motor se uči postupno a iskustvo se stiče godinama a i to ti nije garancija da te ne pokupi neka budala koja smatra da on ima prednost jer je jači tj ima 4 točka. Svako može sa skutera da sedne i na hiljadarku ali postavlja se pitanja koliko dugo će voziti a da ne napravi neku glupost.A što je najgore desi se da on ne bude jedini nastradali u nesreći koju je sam prouzrokovao svojom greškom. Ne brže od života - meni ovo lepo zvuči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 26, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Samo koristi zdrav razum koji te cuvao na skuterima, prelij to malo postovanjem prema snazi novog motora i obazrivosti prema drugim ucesnicima u saobracaju i sebi i sve ce biti ok. Nije problem ubrzati pun gas, problem je zakociti na vreme ili odreagovati na nesto sto ne bi trebalo sa se desi u voznji. Ne brze od zivota Pohvali se kada se ponovis. Sve najbolje. Sent from my iPhone4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...