Čeh 1009 Napisano Novembar 9, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Spojene su dve teme vezane za istu temu. Hm.... čudno zvuči. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Novembar 9, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri svih klubova , ujedinimo se!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Novembar 9, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma dobar plan,Trifune imas podrsku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri svih klubova , ujedinimo se!!! MK ROAD KINGS je uvek ZA vidimo se 24.11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri svih klubova , ujedinimo se!!! ?????????????????????????????????????????????????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Novembar 10, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan odlicno,ako je takva situacija dolazim sigurno.mozda bi mi pomogle i dodatne informacije kao na primer gde ce se ordzati skupstinja u Majilovcu (mesto i vreme).nikad nisam bio tamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zajedljiv al mislim da ce doci plafon 5 predstavnika klubova i to samo iz okoline. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Novembar 10, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam razgovarao sa prijateljima o ovom.Dolazimo nas nekoliko,ocekujte nas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 11, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zajedljiv al mislim da ce doci plafon 5 predstavnika klubova i to samo iz okoline. Mislim da debelo grešiš... ili se bar nadam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Novembar 11, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zajedljiv al mislim da ce doci plafon 5 predstavnika klubova i to samo iz okoline. Zasto si PESIMISTA toliko zasto ne podrziz akciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam bato ja al iz iskustva govorim, zima prvo, da se dolazi motorima bilo bi OK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Novembar 11, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Vredi pokusati. ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Novembar 11, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Majilovac se nalazi na 17 km od Pozarevca prema Velikom Gradistu (Srebrno jezero). Za bliza obavestenja mozete se obratiti na tel: 063 23 33 69 Noca. Inace samoj skupstini prisustvuju predsednici ili predstavnici klubova. Mi ,kao domacini,organizujemo rucak pred skupstinu. A za broj klubova se ne brinite, na slavi smo imali 25, za skupstinu ... zivi bili pa videli? P.S. Ja sam pozvao predstavnike BJB-a kao moje goste na skupstinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Novembar 11, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Gordane, zasto si tako negativan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Posledica Cera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Novembar 13, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo isli u obilazak nekih klubova za dogovor o skupstini. Ipak preovladjuje optimizam! Nadamo se najboljem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 13, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan malo sam bolje upoznat sa planovima oko ovog mas-a,i mogu vam reci da je ovo jedna jako dobra prica,i jako zdravo zvuci naravno,to nemoze da vodi jedan ili par ljudi,i da odlucuje za 1000 ljudi ako se svi malo potrudimo,i damo svoj doprinos poboljsanju moto sveta kod nas,ne vidim razlog kako nebi uspeli u tome verujem da ce sve biti ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Upoznat sam i ja sa planovima i 100% podrzavam! Bicu tamo da pomognem koliko mogu pa ako nista drugo da kuvam kafu i secem pecenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Novembar 13, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan SStrujo, pazi na dijetu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Imate moju punu podrsku za osnivanje novog MAS -a .Ne znam kakav je bio stari i ne opterecujem se sa prosloscu ali mislim da od cele te price nemoze biti stete za motoriste,naprotiv. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Novembar 14, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Stiške Orlove podržavam ideju u potpunosti, verujem da većina ozbiljnih motociklista koji puno putuju želi isto. Imam puno ideja koje bi izložio na skupštini ukoliko budem došao, a ako ne, ko bude došao u ime MK "ERE" pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Novembar 15, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan M.K.Stiski orlovi na celu samnom obilazi vecinu klubova i razgovara , dogovara i slusa predloge svoje brace da bi se sto bolje pripremili za skupstinu. Do sada smo bili u Smederevu, Sd.Palanki, Velikoj Plani, Svilajncu, Jagodini, Paracinu, B.Crkvi, Vrscu, Zrenjeninu, Muzlji i Debeljaci. Svuda smo naisli na fantastican prijem i na puno novih ideja oko MAS-a. Ovim putem zahvaljujem svim ljudima iz ovih klubova koji su nas srdacno docekali i podrzali vecinu nasih ideja i takodje veoma puno novih stvari predlozili. Plan nam je da u narednom periodu obidjeno jos 25 klubova i porazgovaramo o reorganizaciji MAS-a. P.S. Ovim putem hocu da pozovem i neke nove klubove koji zele da popricaju sa nam o ovoj temi da mi se jave na 063 23 33 69 Noca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Asphalt Cutter 13 Napisano Novembar 17, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Banja Koviljača Motocikl: Yamaha XJ-900 ('91.) Prijavi odgovor kao problematičan MK " TITANS " u potpunosti podržava inicijativu i bićemo prisutni 24.11. u Majilovcu. Pozdrav Noci i ekipi i vidimo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Novembar 17, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Sutra obilazimo Rumu, Sabac ( Banju koviljacu), Valjevo i Lazarevac. Hvala Daci na podsci i vidimo se sutra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Novembar 22, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zeljku i Goranu (Indjija), Daci (Ruma), Djeri i Antonu(Sabac), Cedi (B.Koviljaca),Curetu, Frki, Mikici, Saletu Vuduu(Valjevo) i Zokiju (Lazarevac) na doceku i podrsci! Vidimo se u subotu!! P.S.Dali je moguce da vise nema komentara na ovu temu...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...