sima strahota 181 Napisano Februar 5, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je napaćen motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste napaćen ali neće tako biti do veka. Od kako postojimo nije nam se desio neki motor da ga nismo sredili, trajalo je koliko je moralo zbog para ali uspeh na kraju nije izostao. Tako će biti i sada. Da se motor sredi preko noći teško da je moguće ali zato naziv teme može da se promeni čas posla. Dosta je on bio "napaćen", bar tu tugaljivu sliku iz naslova možemo da promenimo bez napora i para. Milorade, da mi preimenujemo ovu temu u nešto lepo? Bilo šta što ti se dopadne ali da navodi na USPEH u naslovu pa ćemo se boriti i dalje dok do tog uspeha ne dođemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda se za to i kupuje motor,da se ne bi patio vlasnik ili... A jer ste mozda trebali da kazete da je vlasnik sa tim MZ-om imao udes?Kukate oko nekog skrsenog motora ko babe,stvarno vas ne razumem ic Pa gvozdje uvek moze da se popravi,svi to znamo bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan 'MZ-u se vraca stari sjaj' ili nesto na tu foru -moj predlog....a po meni to sto je dodatno varen ram,cim drzi 20 godina.drzace jos..pa i kad su ga pravili morali su da ga vare a nisu ga pravili vanzemaljci ...malo sale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda se za to i kupuje motor,da se ne bi patio vlasnik ili... A jer ste mozda trebali da kazete da je vlasnik sa tim MZ-om imao udes?Kukate oko nekog skrsenog motora ko babe,stvarno vas ne razumem ic Pa gvozdje uvek moze da se popravi,svi to znamo bre! Nije to " neki skršeni motor " to je mz i ako tebi to malo znači nekome znači mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ubili smo naziv teme, ma kao da nije postojao. Naziv teme možemo menjati neograničeni broj puta ali to u krajnjem neće pomoći, moraćemo da sredimo motor. Međutim malodušnost smo pobedili, sada je lakše. Idemo dalje. Koliko pratim, čekamo jači kompresor da bi očistili ram i videli pravo stanje stvari, onoliko koliko fotografije mogu da pokažu. Ram se ispravlja, ojačava... može dosta toga pa je važno da znamo koliko Milorad ima iskustva sa tim stvarima kako bi najbolje pomogli. Naravno, svi saveti i iskustva u rešenju ovog problema su dobro došli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma,kakva malodusnost?Samo sam vas pitao da li ste se zapitali sta je sa vozacem bilo kad je motor ovoliko varen?Gvozdje se popravlja,delovi menjaju i eto sredjenog motora!A vozac,bajker,kolega...? Ovde ne puca ram motora iz cista mira,tek onako.Zar nisam u pravu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda se za to i kupuje motor,da se ne bi patio vlasnik ili... A jer ste mozda trebali da kazete da je vlasnik sa tim MZ-om imao udes?Kukate oko nekog skrsenog motora ko babe,stvarno vas ne razumem ic Pa gvozdje uvek moze da se popravi,svi to znamo bre! Vidiš prijatelju Mitre za mene ovaj motor nije samo komad gvoždja jer od momenta kad je ušao na kapiju moga dvorista moj život se okrenuo naglavacke dijelom i zbog njega a to je druga tema ali je posle svega mi donio duševni mir koga tebi po meni fali , niko ovdje ne kuka to je moj način iznošenja problema koji su na mom motoru a ovaj dio sajta je baš za to za LJUBITELJE MZ MOTORA zato i jesmo tu da bi jedni drugima pomogli . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan A radovi su nastavljeni jagodice bole od šmirglanja slike ce biti ujutru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma,kakva malodusnost?Samo sam vas pitao da li ste se zapitali sta je sa vozacem bilo kad je motor ovoliko varen?Gvozdje se popravlja,delovi menjaju i eto sredjenog motora!A vozac,bajker,kolega...? Ovde ne puca ram motora iz cista mira,tek onako.Zar nisam u pravu? Druze u pravu si sto posto , ali ako se nekom nesto i desilo bilo je to davno a moze biti i da nije, ja sam izbijao osovinu zadnje vile i iskrivio ram nakon cega sam ga seko ispod rezervoara i vario drugi! Srećno sa popravkom i tu smo da te podržimo i pomognemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ma,kakva malodusnost?Samo sam vas pitao da li ste se zapitali sta je sa vozacem bilo kad je motor ovoliko varen?Gvozdje se popravlja,delovi menjaju i eto sredjenog motora!A vozac,bajker,kolega...? Ovde ne puca ram motora iz cista mira,tek onako.Zar nisam u pravu? Vozacu prijatelju nije bilo nista ziv i zdrav vidjam ga svaki dan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma shvati ,meni dusevni mir nije potreban ko tebi,sredjuj polako svog ljubimca i vozi ga 100 godina!Nisam mislio nista lose,samo sam vas pitao da li ste se zapitali sta je sa vozacem?Ko da sam vas sve uvredio sa tim pitanjem!Svako ima pravo na svoje misljenje,nemoj da se ljutis bez veze i da mi glumis psihijatra,molim te!Nadam se da ce na ovome da ostane,sretni i uspesni radovi jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto,dok sam pisao repliku,ti si mi odgovorio na pitanje,hvala bogu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ma shvati ,meni dusevni mir nije potreban ko tebi,sredjuj polako svog ljubimca i vozi ga 100 godina!Nisam mislio nista lose,samo sam vas pitao da li ste se zapitali sta je sa vozacem?Ko da sam vas sve uvredio sa tim pitanjem!Svako ima pravo na svoje misljenje,nemoj da se ljutis bez veze i da mi glumis psihijatra,molim te!Nadam se da ce na ovome da ostane,sretni i uspesni radovi jos jednom! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 6, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma shvati ,meni dusevni mir nije potreban ko tebi,sredjuj polako svog ljubimca i vozi ga 100 godina!Nisam mislio nista lose,samo sam vas pitao da li ste se zapitali sta je sa vozacem?Ko da sam vas sve uvredio sa tim pitanjem!Svako ima pravo na svoje misljenje,nemoj da se ljutis bez veze i da mi glumis psihijatra,molim te!Nadam se da ce na ovome da ostane,sretni i uspesni radovi jos jednom! Mitre, taj ram i nije bio nešto puno oštećen. Pogledaj kako je izgledao moj MZ kad sam ga kupio : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/14918-popravke-slupanih-mz-a/ Čovek je imao udes pri jako maloj brzini ( al pod nezgodnim uglom ) . Došla hitna pomoć, odneli ga u bolnicu, konstatovali nekoliko oderotina ( očistili i zavili zavojem ) - od pada - lakat, koleno i pustili ga kući . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok,samo me malo iznenadila tolika briga oko motora,ko da je ljudsko bice.Pa i moju Yamahu je pasa sjebo i to novu(nije presla ukupno 5000 km) !Prosle godine sam je tek sredio posle 15 godina!Stajala mi je ispod stepenista pod ciradom i nisam imao volje ni da je pogledam.Zamenio sam viljuske,prednji tocak,farbao je....Zato i kazem da se gvozdjurija popravlja,a pasa i dan danas ima posledice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Februar 7, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://imageshack.us/g/194/photo0080gn.jpg/ Evo par slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://imageshack.us...photo0099k.jpg/ Sta mislite o ovoj pukotini ??? A evo i kako pojedini dijelovi izgledaju posle amaterskog pjeskarenja ... http://imageshack.us/photo/my-images/801/photo0102b.jpg/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 22, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan to na zupcanicima pukotina? promeni zadnji lancanik.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 22, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pukotina ??? Vidim pukotinu, pogledam i na drugim slikama i opet vidim pukotinu, al vidim samo ebenu pukotinu ! Jbg-a, slikao si samo pukotinu, al nikako da odgonetnem koji je to deo motora ? Dekla kod kvačila, glavčina točka . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 22, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jbg-a, slikao si samo pukotinu, al nikako da odgonetnem koji je to deo motora ? Dekla kod kvačila, glavčina točka . . . Pogonski lancanik, (zadnji tocak, vidi se ona mala osovina sto ostaje na viljusci kad se skine tocak, u nju se safi glavna osovina zadnjeg tocka) vidi se da nema nijedan osigurac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ok moja greska zbog lošeg odabira slike jeste to je zadnji pogonski zupčanik, gumigeler je potrosio do kraja i onda je metal od metal napravio pukotinu i preporučujete zamjenu a NE varenje istog . i evo jedna bez zabune http://imageshack.us/photo/my-images/442/photo0098i.jpg/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Mart 7, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo pa farbanje ... http://imageshack.us.../213/ramqj.jpg/ http://img401.imageshack.us/img401/7781/rezervar.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Mart 8, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://imageshack.us...photo0120i.jpg/ http://imageshack.us...photo0117h.jpg/ Evo još par sličica sta se radi polako napredujem ostale su felme i mašina da se srede ostalo je manje više spremno za farbanje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...