Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Enduro +1 Dobrodosao !!! Ocu i ja u afriku !!! Daj jos fotki, neku turu ! da balavimo ! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Enduro +1 Dobrodosao !!! Ocu i ja u afriku !!! Daj jos fotki, neku turu ! da balavimo ! ;D JHB, preporučujem da otvoriš novu temu u odgovarajućem podforumu, siguran sam da ima još ljudi koji bi voleli da balave Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JHB 0 Napisano Novembar 22, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Johannesburg Afrika Prijavi odgovor kao problematičan prethodna je sa naslaga jalovine rudnika zlata oko JHB. slede slike sa vikenda u swazilandu. pocelo je kao izlet a zavrsilo se kao trka pa nemam puno slika. nije bilo vremena. vozili smo subotu i nedelju od 8.00 do 17.00 sa pauzom za rucak 13.00-1400. 42C. jedva prosli 150km na dan. dva rezervoara po 8l za sharca i 5l vode, 2l energade-a za marka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JHB 0 Napisano Novembar 22, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Johannesburg Afrika Prijavi odgovor kao problematičan ok otvoricu temu posle puta u lesoto "roof of afrika". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 22, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan To legendo... Jedva cekam da vidim slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Jel` to ona crkva 20-ta k km od centra grada, tada je bila jedina, cini mi se iz 78-me! Mi smo odlazili u nju, mora da ga neko zna, mada se sada odselio u Kejptaun! Jedva cekam da vidim tu dobrodoslicu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Eh, endurooooooooooooooooooooooooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukota 0 Napisano Novembar 23, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Eto, bas proslog vikenda blejim u stanu i razmisljam gde bih.... da sam ranije video ove fotke - pravac jug ! ;D ;D ;D Sjajna zabava, prijatelju ! Steta sto u toj jalovini nema i poneki grumencic - cisto za gorivo nazad.... A ima li guja tamo? Ima, verujem - al manjih (do 2 metra) ! :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...