Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 9, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skontao na kojem princiou ovo "radi",ali ocigledno pomaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pure 3 Napisano Octobar 9, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Prilep , Makedonija Motocikl: kawasaki 500 kle Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skontao na kojem princiou ovo "radi",ali ocigledno pomaze. koliko sam razumeo lika , koristeci onu napravu on je ocistio talog koji se stvara na uljnom semeringu , koji u stvari kada se natalozi u vecoj kolicini i otvrdne ostecuje uljni semering amortizera i pocinje da istekuje ulje iz amortizera.stavljajuci napravu izmedju ivice uljnog semeringa i amortizera i okrecuci je za ceo krug on izvlaci i cisti talog , a posle toga napumpavanjem amortizera izbacuje i neke sitnije zaostale tragove taloga posle cega vraca na svoje mesto semering za zastitu od prasine! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nista novo endurace i krosevi uvuku prasine u semeringe i slabije dihtuju,umesto ove plastike kod nas se obicno koristi spijun za stelovanje ventila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Octobar 10, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kad ovo radis dok viljuska jos ne procuri (kao preventivu) ili vrlo brzo nakon sto primetis prve kapi ulja, mozda i uspe ovakav jedan tretman. Uz to pogledajte kako je cist ovaj motor...a cistoca je zna se pola zdravlja Kad crkne semering, omatori, pukne opruga unutra,ulje postane k'o vodica...moz' da guras sta 'oces, rasturanje ne gine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 10, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja obicno koristim onu plastiku od rengedskog snimka,..mada kad je semering los,,nepomaze nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Octobar 10, 2012 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Preventiva da, a spada u obavezno redovno odrzavanje za motokros i enduro motore.... Spijun je i meni bio NAJzgodniji, a ideja sa rengenskim snimkom mi se svidja!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...