branichevac 4 Napisano Novembar 20, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: SV Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan ovo bi trebalo da bude blaza varijanta od one ljubicaste.dajte neku ideju kako da ofarbam felne,jer ova bela bas i ne ide sad... svi predlozi su dobrodosli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ofarbaj u boju aluminija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 20, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan antracit...tamno sivo-metalic ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Novembar 20, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan lepo bi tu legla crna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aljosa 0 Napisano Novembar 20, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim tu crno zutu kombinaciju tako da bi ih ja farbao u crno. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Novembar 20, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.andysautosport.com/images/detailed_product/wheels/wheels_and_tires/fn01rc_matblack_large.jpg evo boja za tebe ovako ofarbaj prava mat crna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Novembar 20, 2007 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan Tamno siva, tako je barm kod mene. Svetle boje nikako, ništa ružnije nego kada vidim prljave felge. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ako je siva nadji boju rama, nikako ne neka druga siva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Novembar 20, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ofarbao sto kaze kolega svetlo siva ili ti srebrna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Novembar 20, 2007 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan crna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Novembar 20, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan ja bih isto u crnu,i jos bi opalio zuti traku sa strane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ako je siva nadji boju rama, nikako ne neka druga siva. +1 glas za ovo i MOLIM TE ne ostavljaj ga bez nalepnica, greota je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ako je siva nadji boju rama, nikako ne neka druga siva. +1 glas za ovo i MOLIM TE ne ostavljaj ga bez nalepnica, greota je. + 1 za ovo. A nalepnice sive sa crnim autlajnom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 20, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ofarbaj felne u zelenu ili u plavu,...a mozda i narandzastu, ili zutu,... ??? ???neznam ni sam u braon najbolje! CRNA ILI SIVA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ako je siva nadji boju rama, nikako ne neka druga siva. +1 glas za ovo i MOLIM TE ne ostavljaj ga bez nalepnica, greota je. + 1 za ovo. A nalepnice sive sa crnim autlajnom. Slazemo se i za nalepnice. Nemoj mnogo da usarenis motor, boja je prilicno jaka, ne bi valjalo jos sarenila, oce da bode oci, ovako je taman! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Novembar 21, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Siva kao i ram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Novembar 21, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan +1 Za boju rama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Novembar 21, 2007 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlazem crnu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 24, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan CRNA CRNA CRNA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Novembar 24, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Crnu,tockovi ce ti izgledati puniji a gume masivnije! ja bih isto u crnu,i jos bi opalio zuti traku sa strane. probaj da stavis crnu "straftu" preko rezervoara i repa kao na: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
masans 0 Napisano Novembar 25, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan srebrna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Novembar 25, 2007 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da bi ti najlepše bilo da staviš boju rama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOKIRR 0 Napisano Decembar 19, 2007 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa crno,a belo sa strane,i jos nesto nagumama ono belo znas malo samo,ma ima da bude...obavezno neku lepu nalepnicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ferrari crvena.... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Decembar 20, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan krake ofarbas u zuto,a rubove felni u krug crnom. BICE EXTRA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...