Andreja 1330 Napisano Decembar 5, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan ...jer mi u maju istice 2 godine posedovanja A2 kategorije i dobijam A... Misliš, polažeš za A? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan ...jer mi u maju istice 2 godine posedovanja A2 kategorije i dobijam A... Misliš, polažeš za A? ne,polagao sam po starom zakonu i na potvrdi pise A ne A1 A2 i to...rekli mi u autoskoli da zbog toga mi samo pripisuju A kategoriju posle 2 godine..polagao sam po starom a izdali mi dozvolu po novom zbog godina....izmuvacu nesto, ko opet da polaze iz pocetka? ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 5, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ako izmuvaš, javi mi da znam pošto rekoše da mora opet da se polaže Ja sam položio za puno A sa četiri dana zakašnjenja od dovođenja "novog zakona" pa su se dvoumili da li da mi upišu A i na kraju rekoše jok, mora novi obrazac dozvole, evo tebi A1 i A2 pa se snalazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 6, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ola, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Decembar 8, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan ola, zavrsio covek pos'o na vreme ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 9, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 9, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ha, pozer prvo položio za kamion i auto! (i ja sam ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 9, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nije to, nego za C položio iz prve maksimalno bodova(96) na testu, a za A pao testove(28 a trebalo 30) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Decembar 14, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan cisto da vratim temu na pravi put...stigao je rep od yamahe r1,kad ga uklopim izbacicu slike...mozda i pre u pola posla.... hvala puno Bobanu za rep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan mutna slika al jbg,bar se vidi oblik kako ce da izgleda.. .jos da skratim viljusku...sedista od zelene eko-koze,zeleni detalji i monster nalepnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 15, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sad ti je bolji rep! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 15, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan samo da mu nabacis i neki lepsi auspuh,da ne bude ona truba i bice extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan samo da mu nabacis i neki lepsi auspuh,da ne bude ona truba i bice extra pomenuo sam to jednom ali rekose mi da mz najbolje radi sa ovim fabrickim auspuhom,da ce da se sa drugim auspuhom sje*u performanse,pa sam hteo onda da ga samo gde je vec fabricki varen isecem i iskrivim na gore..da malo lepse izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan po meni fali ti jos par sitnica da bi bilo to to...evo npr: ram od R1 diode, prednja i zadnja viljuka od R1 diode, tockovi od pomenute vec R1, rezervoar, satovi, svetla, bocne i prednje plastike, elektronika, izduvi, heblovi, agregat, sedista....mozda jos po neka sitnica i eto ga tvoj mz kao zmaj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan po meni fali ti jos par sitnica da bi bilo to to...evo npr: ram od R1 diode, prednja i zadnja viljuka od R1 diode, tockovi od pomenute vec R1, rezervoar, satovi, svetla, bocne i prednje plastike, elektronika, izduvi, heblovi, agregat, sedista....mozda jos po neka sitnica i eto ga tvoj mz kao zmaj. hahahha..samo polako,jedno po jedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 17, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred prati svoju viziju sta si zamislio a ko moze bolje neka pokaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred prati svoju viziju sta si zamislio a ko moze bolje neka pokaze hvala..uz malo para i pomoc prijatelja bajkera ispasce lep motorcic...ako sve bude kako treba sledece nedelje prenos i registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 17, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Iz iskustva - stavi ti na tvoj MZ neku lepu devojčicu - pa nek posle kaže ko šta oće ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Iz iskustva - stavi ti na tvoj MZ neku lepu devojčicu - pa nek posle kaže ko šta oće ! imam i to u planu..nego kad malo otopli..danas sam bas radio sedista,pa sam za suvozaca uradio malo sire...posto su dame sire dole..haha bas kao i moj mz sada sa ovim repom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Decembar 19, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan evo neke nove slike...malo se radilo ostalo da se ofarba ispod repa,skrati viljuska..i jos neke sitnice.... sledece nedelje registracija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 22, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto se ja pravim pametan a dali si razmisljao da motor bude zelen sa crnim detaljima nekako crna skriva detalje kojih ima mnogo na tvom motoru A crna za obicno oko slucajnog prolaznika nece nista da otkrije inace odlican posao imas dara da iskoristis delove i da ih prilagodis da budu sa ukusom uklopljeni a ne da strrce iako nisu od MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan po meni guzohvat za vozača malo uzak (zna da trne dupe posle 20-30km voznje, duže da ne pominjem ), ostalo je ok! Mnogo bolje nego onaj tvoj rep.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto se ja pravim pametan a dali si razmisljao da motor bude zelen sa crnim detaljima nekako crna skriva detalje kojih ima mnogo na tvom motoru A crna za obicno oko slucajnog prolaznika nece nista da otkrije inace odlican posao imas dara da iskoristis delove i da ih prilagodis da budu sa ukusom uklopljeni a ne da strrce iako nisu od MZ mislio sam i tako..glavne boje su mi bile crna i zelena...al ovako sam odlucio da bude sa zelenim detaljima...zeleno sljasti dosta,nzm.... hvala,trudim se da napravim nesto sto ce da se izdvoji od ostalih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan po meni guzohvat za vozača malo uzak (zna da trne dupe posle 20-30km voznje, duže da ne pominjem ), ostalo je ok! Mnogo bolje nego onaj tvoj rep.. guzohvat...hahahah..nisam jos stigao da isprobam,u kuci mi motor stoji treba da mu sipam ulje posto sam popravljao oko kurble....ako ne bude valjao lako se rasiri i presvuce,,jedino mi krivo sto nisu imali zelenu eko kozu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan da li pocinjem da ludim,ili cak da volim eMZu? o.O samo trazim razlog da vozim motor...uvece izlazim da bi se njim odvezao i vratio...idem u prodavnicu isto zbog toga....do komsije na nekih 100 metara... sta li cu da radim kad dodje leto? hahahah nije zezanje stvarno je tako....slikacu ga malo napolju posto ove slike u sobi i nisu nesto i da...sinoc vozim a pada sneg,nista lepse..... ljudi se krste,verovatno Badnje vece pa zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...