Mire019 446 Napisano Octobar 7, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako. Motor radi lepo kada su ugasena svetla. Cim upalim svetla, pocne da trokira, na leru se ne primecuje toliko, ali kada polazim jedva ide, kao da radi na 3 cilindra. Gledao sam osigurace, ok su. Kontam da je neka zica u prekidu, ali ne znam odakle da pocnem Molim za neki savet. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Proveri akumulator i dali ti puni regler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Octobar 7, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator nov, kupljen na pocetku sezone, stavljen Joskin regler pre dva meseca, nije do toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 7, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan stavi unimer i proveri punjenje pod svetlima,to za pocetak,novi delovi nemora da znace i da su ispravni. ako puni vidi dali je svaka masa na svom mestu,i proveri da nije nesto oko fara ili stop svetla u kratkom spoju.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Octobar 7, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je oko fara, posto i sa pozicijom lepo radi. A gde se nalaze mase? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 7, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako. Motor radi lepo kada su ugasena svetla. Cim upalim svetla, pocne da trokira, na leru se ne primecuje toliko, ali kada polazim jedva ide, kao da radi na 3 cilindra. Gledao sam osigurace, ok su. Kontam da je neka zica u prekidu, ali ne znam odakle da pocnem Molim za neki savet. Unapred hvala. Izmeri punjenje unimerom! Mora da puni 13.8V-do 14.4V pod svetlima na 5.000 obrtaja. I naravno provera namotaja na alternatoru,nemora da bude do reglera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Octobar 18, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim, problem je bio (opet ) u pumpi za gorivo, a nepravilan rad zbog upaljenih svetala je bio samo nuspojava. Stavljena nova pumpa, hondica samo sapuce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7685 Napisano Avgust 12, 2013 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, isto problem sa strujom na 900rr-u. Od pre neki dan mi crkava stalno osigurac od stopa i migavaca ALI samo u voznji... Ostavim ga 10min u mestu - radi. Turiram ga drzim u obrtajima, radi. Al cim krenem prodje 1min, nekad i manje - crkne. Reko aj vibracije ima spoj negde, spustim se na ler sa upaljenim kontaktom i stopom po nekim dzombetinama, ma jok -radi. Kako krenem da vozim zvizne... Kad ga budem ja zviznuo macolom Crkava i kad ne stiskam kocnicu ili palim migavce. Jel ima neko neku ideju sta moze da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Avgust 12, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Mozda los kontakt na osiguracima ili neka oguljena zica dodiruje masu. Koje godiste 900RR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7685 Napisano Avgust 12, 2013 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 94to... Prskao wd u kutiju za osigurace. Menjao sam i akumulator, reko crko pa jebe, skidao i regler da vidim da nije do njega... Pa sam iskljucio skroz stop svetlo jer je led, reko nesto unutra pobrljavilo, al opet uvek crkne. I meni je resenje da negde ima spoja, al nigde nisam nasao oguljenu zicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Avgust 12, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do skoro imao problem sa glavnim osiguracem, crkavao po 2, 3 puta dnevno, i na kraju nasao oguljenu zicu u snopu koji ide iz kontakt brave. Mozda ti ovo bude od pomoci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...