muljaz 1878 Napisano Octobar 7, 2012 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre dobijem info da se grupa od par motora vozila, medju njima i jedan moj dobar drug, kamion prelazio preko pune, valjda se okretao... Ovaj moj drugar je uspeo da izbegne, a decko iza njega je na zalost nastradao. Toliko za sad, ne bih ga zvao sad za detalje :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 7, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan To je verovatno ovo, citat iz Blica : Vozač motocikla Vladan B. (35) iz Konareva poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u tom mestu, na magistralnom putu Kraljevo-Raška, saopštila je kraljevačka policija. Nesreća se dogodila u 15:50 sati, kada je došlo do kontakta motocikla "suzuki" kojim je iz pravca Raške ka Kraljevu upravljao V.B. iz Adrana kod Kraljeva i kamiona "FAP", koji je vozio M.N. (47) iz Konareva. Vladan B. se motociklom kretao iz pravca Kraljeva prema Raški, dok je kamion kojim je upravljao M.N. (47) iz Konareva dolazio iz suprotnog smera. Motociklista je zadobio povrede od kojih je preminuo na licu mesta, a uzroci saobraćajnog udesa se još utvrđuju, navodi se u saopštenju. Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i policijskih službenika Policijske uprave Kraljevo. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/346592/Vozac-motocikla-poginuo-u-nesreci-u-Konarevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ma, ovo je prešlo sve granice. Dan je bio divan, prođoh danas tim putem i ko bi rekao da će malo kasnije da se desi nešto ovako. Ne znam o kome se radi, ali to sada ne može ništa ni da promeni. Čekajmo više informacija. Muka mi je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Octobar 7, 2012 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kamion kazu bio neregistrovan i sa levog parkinga preko pune krenuo na desni parking Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Strašno :staa2:Saučešće porodici i prijateljima nastradalog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Octobar 7, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan http://www.medio.rs/45958_Poginuo-motociklista-tesko-povredjena-saputnica.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Octobar 7, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.medio.rs/45958_Poginuo-motociklista-tesko-povredjena-saputnica.html gox, to je vest za, nazalost, novu temu u crnoj hronici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 8, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Malopre dobijem info da se grupa od par motora vozila, medju njima i jedan moj dobar drug, kamion prelazio preko pune, valjda se okretao... Ovaj moj drugar je uspeo da izbegne, a decko iza njega je na zalost nastradao. Toliko za sad, ne bih ga zvao sad za detalje :'( Darko? Darko je jedan od vozacha, u shoku je al je srechom dobro...fizichki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga i propast!!! Izgleda da su pocetak i kraj sezone najkriticniji. Prvi razlog: Hladnije vreme, hladnija podloga pa je losije prijajanje. I kad ti neko izleti, ne mozes da ukocis, samo klizas. Druga stvar: Ljudi nisu navikli na motore na pocetku sezone pa uopste ne obracaju paznju, a isti je slucaj i kad krene hladnije vreme pred kraj sezone, mnogo ih manje ima. I ono sto me najvise zanima, nema veze sa ovim, nije kljucna stvar ali je cinjenica: Zasto on uopste sa 70 godina vozi auto? Zasto se dovoljava ljudima od 70 i preko 70 godina da voze kola i to uvece po mraku. Niti je fizicki dovoljno sposoban da reaguje, niti ima dobre reflekse (jednostavno ne moze u tim godinama) i sigurno nema culo vida i sluha kao dok je bio mladji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Tuga.....saučešće porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Octobar 8, 2012 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Darko? Darko je jedan od vozacha, u shoku je al je srechom dobro...fizichki Da, Darko. Bas smo dobri drugari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 8, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Tuga i propast!!! Izgleda da su pocetak i kraj sezone najkriticniji. Prvi razlog: Hladnije vreme, hladnija podloga pa je losije prijajanje. I kad ti neko izleti, ne mozes da ukocis, samo klizas. Druga stvar: Ljudi nisu navikli na motore na pocetku sezone pa uopste ne obracaju paznju, a isti je slucaj i kad krene hladnije vreme pred kraj sezone, mnogo ih manje ima. I ono sto me najvise zanima, nema veze sa ovim, nije kljucna stvar ali je cinjenica: Zasto on uopste sa 70 godina vozi auto? Zasto se dovoljava ljudima od 70 i preko 70 godina da voze kola i to uvece po mraku. Niti je fizicki dovoljno sposoban da reaguje, niti ima dobre reflekse (jednostavno ne moze u tim godinama) i sigurno nema culo vida i sluha kao dok je bio mladji. pogreshna tema prika, ovaj je imao 47god, to je ona druga nesrecha..kod chachka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je druga i napisao sam da nema veze sa ovim (misleci na slucaj). Da ne OFF-ujemo vise, razumece ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 9, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I ono sto me najvise zanima, nema veze sa ovim, nije kljucna stvar ali je cinjenica: Zasto on uopste sa 70 godina vozi auto? Zasto se dovoljava ljudima od 70 i preko 70 godina da voze kola i to uvece po mraku. Niti je fizicki dovoljno sposoban da reaguje, niti ima dobre reflekse (jednostavno ne moze u tim godinama) i sigurno nema culo vida i sluha kao dok je bio mladji. Zakon je takav, po zakonu 70 godina je granica. Moj pokojni otac kad je zadnji put produžavao vozačku dozvolu, produžili su mu je tačno do 70 - tog rodjendana. Ko hoće dalje da vozi - treba da ide na lekarski pregled, pa kako lekari odluče. Što se mog oca tiče, on je par godina pre isteka vozačke sam uvideo da vožnja nije više za njega, pa je prestao da vozi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...