lalajko 2016 Napisano Novembar 22, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti stoji, nema sta...A kome ne bi... Meni! Cije motore koristi ova Agusta? (iz naslova teme) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti stoji, nema sta...A kome ne bi... Meni! Cije motore koristi ova Agusta? (iz naslova teme) Njine! Ako se nevaram, to je samo evolucija prvobitne verzije agregata. Kad smo vec kod toga, jel hoce neko da mi objasni sta znaci taj famozni "radijalni" raspored ventila? (Negde sam procitao pomerena za 2o, ali nerazumem na koju osu gledano...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Radijalno, to bi znacilo nesto kao paralelno sa precnikom kruga koji posmatramo, ako je cilindar taj krug koji posmatramo, onda bi ventili trebali biti postavljeni pod uglom od devedeset stepeni naspram hoda klipa... Hm, mozda lupam, a mozda je danas moderno koristiti rijec radijalno u moto-industriji pa nema veze ako nije radijalno :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Nisam te bas najbolje razumeo sta si hteo da kazes, ali sam prilicno ubedjen da ovo onda bi ventili trebali biti postavljeni pod uglom od devedeset stepeni naspram hoda klipa... nije sigurno... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan A 'talijani ko 'talijani, hvale se time na sva zvona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 22, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Idealan oblik kompresionog prostora bi bio loptastog oblika (ameri imaju tako nesto u GM masinama koje nose oznaku "HEMI" sto asocira na hemisferu) a ventili su postavljeni pod malo kosijim uglom tako da prate oblik hemisfere. Kazu da su performanse odlicne ali da trajnost nije na zavidnom nivou. Toliko od mene i hvala na paznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ti probao ;D ;D ;D, i sta kazes brzo ide aha, a sta ti kazes? Nisam probao, bojim se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eks4toN 0 Napisano Januar 1, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan Sta Reci...Lep Motor Za Lepe Pare (2006 God Je Oko 26.000e Pa Ko Ima...Izvolte ) A Za 26.000e Pre Bih Kupio Duacti 999 Jer Je Pravi MONSTER Od Motora... Koga Vise Zanima Evo Snimka http://www.youtube.com/watch?v=mQ-UyhAHKaI P.S. Lep Zvuk Masine I Auspuha Ima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar iz NS je imao taj motor, sretnem ga pre par nedelja i kaze mi da ga je jedva prodao i da nikad vise nece kupiti italijana. Netreba mu vise ni dzabe. A i nije nesto bio za oko. Jest da je isao, ali je bio ruzan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 2, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma i nije neka makina,,skupo za obicne smrtnike,,a tek odrzavanje?????????????ma ipak je japanac japanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Januar 2, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...i kaze mi da ga je jedva prodao i da nikad vise nece kupiti italijana. Netreba mu vise ni dzabe... Ma nema tu razlike,99% italijana su nekvalitetna g**na...lepa na oko,bolešljiva i skupa.Pa kad mi neko spomene 40 i kusur hiljada evra za ta g**na,digne mi se kosa na glavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 2, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar iz NS je imao taj motor, sretnem ga pre par nedelja i kaze mi da ga je jedva prodao i da nikad vise nece kupiti italijana. Netreba mu vise ni dzabe. A i nije nesto bio za oko. Jest da je isao, ali je bio ruzan. Jeste,jeste...a i Klaudija Šifer ima previše pjegica za moj ukus ;D ;D ;D ...a mogla bi se i ofarbati ... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Januar 2, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar iz NS je imao taj motor, sretnem ga pre par nedelja i kaze mi da ga je jedva prodao i da nikad vise nece kupiti italijana. Netreba mu vise ni dzabe. A i nije nesto bio za oko. Jest da je isao, ali je bio ruzan. Jeste,jeste...a i Klaudija Šifer ima previše pjegica za moj ukus ;D ;D ;D ...a mogla bi se i ofarbati ... ;D ;D ;D Amin. Neke stvari su van gtanica ljudskog razumevanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 2, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e za dukatija 900 mi servis bio 170e,,i to naj prostiji a tek kad moras kaiseve na 15000 sa spanerima da menjas pa da kupujes plocice za desmo razvod pa tek dizna kad mu crkne,,brrr 299evrica,a akumulator 70,,ma hvala vise nikad dukati ili tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Januar 2, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan e za dukatija 900 mi servis bio 170e,,i to naj prostiji a tek kad moras kaiseve na 15000 sa spanerima da menjas pa da kupujes plocice za desmo razvod pa tek dizna kad mu crkne,,brrr 299evrica,a akumulator 70,,ma hvala vise nikad dukati ili tako nesto Pa naj prostiji servis mozes da zavrsis u sopstvenoj reziji, a u ostalom to i nie motor za svakoga. Neke stvari moraju da se plate. Ako zelis da vozis exluzivu moras malo vise da se otvoris. Jebi ga, takva im je politika. Posle ovog znam da cu pazariti o5 Ducatija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 2, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan e za dukatija 900 mi servis bio 170e,,i to naj prostiji a tek kad moras kaiseve na 15000 sa spanerima da menjas pa da kupujes plocice za desmo razvod pa tek dizna kad mu crkne,,brrr 299evrica,a akumulator 70,,ma hvala vise nikad dukati ili tako nesto Pa naj prostiji servis mozes da zavrsis u sopstvenoj reziji, a u ostalom to i nie motor za svakoga. Neke stvari moraju da se plate. Ako zelis da vozis exluzivu moras malo vise da se otvoris. Jebi ga, takva im je politika. Posle ovog znam da cu pazariti o5 Ducatija. tako je,a osim toga to nije motor za svakodnevnu voznju ,ovaj motor obicno ide uz jos jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 2, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e za dukatija 900 mi servis bio 170e,,i to naj prostiji a tek kad moras kaiseve na 15000 sa spanerima da menjas pa da kupujes plocice za desmo razvod pa tek dizna kad mu crkne,,brrr 299evrica,a akumulator 70,,ma hvala vise nikad dukati ili tako nesto Pa naj prostiji servis mozes da zavrsis u sopstvenoj reziji, a u ostalom to i nie motor za svakoga. Neke stvari moraju da se plate. Ako zelis da vozis exluzivu moras malo vise da se otvoris. Jebi ga, takva im je politika. Posle ovog znam da cu pazariti o5 Ducatija. ma ja jesam sam radio servise ali su delovi katastrofa skupi a i kod nas sve moras da cekas,,klipnjacu sam cekao 3meseca,,kaiseve dva,ulje samo u ns,bilo da se kupi,ma fala lepo nije to jos uvek za obicne smrtnike,,a i nije neki motor, jes da ima ogibljenje i kocnice extra extra extra dobre ali je agregat nula neznam kakva je Agusta ali verujem da je i ona na isti kalup ma nista bez japanca,eventualno svabe najbolja kombinacija je italijanski ram kocnice ogibljenje a japanska ili svapska makina ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Januar 2, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan ma ja jesam sam radio servise ali su delovi katastrofa skupi a i kod nas sve moras da cekas,,klipnjacu sam cekao 3meseca,,kaiseve dva,ulje samo u ns,bilo da se kupi,ma fala lepo nije to jos uvek za obicne smrtnike,,a i nije neki motor, jes da ima ogibljenje i kocnice extra extra extra dobre ali je agregat nula neznam kakva je Agusta ali verujem da je i ona na isti kalup ma nista bez japanca,eventualno svabe najbolja kombinacija je italijanski ram kocnice ogibljenje a japanska ili svapska makina ;D ;D ;D ;D ;D ;D Pa nisi morao da se vezes za Zeljka toliko. Pazi kad ja nisam nikad cekao vise od 2 nedelje za neki deo. Jos kad servis radis zimi ... Neznam kakav je 900ss, nisam jos stigao da ga vozim (2008 cu verovatno), ali ja ovom mom zameram samo neupotrebljivost u gradu, sa Japanerima mozes da se sminkerises, sa ovim nema sanse. Samo otvoren put i milina. Doduse pouzdanost ume da malo pravi frke ali nista vise nego neki obican motor. Samo redovno servisiranje i proveravanje. Neznam kako je tebi, ali meni je cak i zadovoljstvo da cackam oko motorA. Sad neznam kakva j Agusta sto se tice sih tih gluposti ali se nebi gadio da je vozim i posedujem Nego da ne prljamo ovu temu vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 2, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan upravu si da nebrljamo po temip.s.900ss je gori od 600 bilo kog r japanca,,nadam se da je augusta bolji motorcic lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Januar 2, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan e za dukatija 900 mi servis bio 170e,,i to naj prostiji a tek kad moras kaiseve na 15000 sa spanerima da menjas pa da kupujes plocice za desmo razvod pa tek dizna kad mu crkne,,brrr 299evrica,a akumulator 70,,ma hvala vise nikad dukati ili tako nesto Pa naj prostiji servis mozes da zavrsis u sopstvenoj reziji, a u ostalom to i nie motor za svakoga. Neke stvari moraju da se plate. Ako zelis da vozis exluzivu moras malo vise da se otvoris. Jebi ga, takva im je politika. Posle ovog znam da cu pazariti o5 Ducatija. E jebo ja tu njihovu exluzivu gde jedan vozi,a petorica popravljaju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovu Agustu opravljao i mesec dana za jedan dan voznje ako treba... Ne verujem da su nove masine toliko nepuzdane i nekvalitetne, mislim da je to prica za neka sada prosla vremena... Isto su mi to govorili i kad sam Alfu kupovao, da kucnem u drvo- nikakvih problema evo vec dve godine, a lepsu voznju nisam mogao da pozelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 2, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan e za dukatija 900 mi servis bio 170e,,i to naj prostiji a tek kad moras kaiseve na 15000 sa spanerima da menjas pa da kupujes plocice za desmo razvod pa tek dizna kad mu crkne,,brrr 299evrica,a akumulator 70,,ma hvala vise nikad dukati ili tako nesto Pa naj prostiji servis mozes da zavrsis u sopstvenoj reziji, a u ostalom to i nie motor za svakoga. Neke stvari moraju da se plate. Ako zelis da vozis exluzivu moras malo vise da se otvoris. Jebi ga, takva im je politika. Posle ovog znam da cu pazariti o5 Ducatija. To je za "dobre đake" Za "izlazak sa Klaudijom",podrazumijeva se ,često bi trebalo da naručiš šampanjac,itd...ali ti ona to višestruko vrati :D A to da je Agusta ružna ;D ;D ;D ...imam viška naočare,pa kome trebaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Januar 2, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan AUUU da ! Mv F4 Tamburini. Najlepsi ne-Ducati motor na kugli zemaljskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan A to da je Agusta ružna ...imam viška naočare,pa kome trebaju :D Nek' si i rekao! Ako i naprave nesto lepse od ovoga- ne zelim da znam! Sto se mene tice, bolje od ovoga ne moze izgledati, pogotovo u onoj tradicionalnoj crveno-srebrnoj boji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas, sad hocete da kazete da je lepsi od desmosedicija? Sto se tice dizajna samo jedno da kazem Ducati je Ducati... Mada naj vise volim italijane i auta i motore sto se tice dizajna a nemce sto se tice pouzdanosti, kad bi se ta dva sklopila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...