Shaft021 387 Napisano Februar 25, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo cekam vreme kada ce motocikli da imaju repove,bodlje,kljunove i ostale animalne osobenosti...ovo je po meni kiceraj.Za mene je pojam dizajna motocikla zavrsen recimo zavrsetkom 2005,naravo uvek se pojavi neki retro koncept koji uvek prihvatam.Uopste ta teznja ka futuristici...ne razumem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 25, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, ja bih muziku dozivotno slusao sa ploce na gramofonu ali ne mogu zaustaviti svet ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 25, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan videćemo cenu, možemo očekivati 12, 12.5k.........to će biti verovatno presudno za novog stroma............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Februar 25, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan "...Za mene je pojam dizajna motocikla zavrsen recimo zavrsetkom 2005,naravo uvek se pojavi neki retro koncept koji uvek prihvatam..." Ako je tako, mozda si pre mislio na 1995.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 25, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan izgleda ko da su se bmw i ktm po*ebali da ne kazhem odvratan je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Meni cak polako pocinje i da se dopada. Ono sto bih na njemu sigurno promenio jeste auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Avgust 16, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji nisu u toku: Suzuki je postavio posebnu stranu na netu posvecenu novom velikom Stromu na kojoj ce do pocetka serijske proizvodnje 2014. postepeno objavljivati sve vise informacija. A 2014. nije daleko : http://www.suzuki-vstrom.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 16, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Retko ruzan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 16, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=KifGHobIIV4 http://www.youtube.com/watch?v=846nIfkVBj4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Avgust 16, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Retko ruzan motor Sta ces, takav je trend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1341 Napisano Avgust 17, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Trend je takav ali na primjer Multistrada mi je preljep motor. Sve su to sitnice ali nekako je drugacije upakovan tako da je kompletna slika potpuno drugacija. A opet uzivo kad vidis motor potpuno je drugacije. Na primjer novi BMW 1200GS na slici mi je isto taj kljun izgledao cudno i smjesno ali uzivo je potpuno druga prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Avgust 17, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Uzivo, je ipak druga prica. Zato sam i stavio ovu sliku, na kojoj mi se Multistrada uopste ne svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 23, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=FmGnxr7v1OU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 23, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=WxIEWpqbWMs http://www.youtube.com/watch?v=yMpyosGNntw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 23, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Septembar 24, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dojava je da ce biti oko 13.000EUR kod nas. Videcemo koliko je dojava pouzdana, ja se nadam da ce kostati par hiljada manje. Sto se mene tice, sve preko 10.000 je previse za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 24, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Dojava je da ce biti oko 13.000EUR kod nas. Videcemo koliko je dojava pouzdana, ja se nadam da ce kostati par hiljada manje. Sto se mene tice, sve preko 10.000 je previse za njega. Teze malo... mozda nakon nekog vremena, ako prodaja bude isla lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Septembar 26, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Neuheiten 2014: Suzuki V-Strom 1000 http://www.motorradonline.de/news/neuheiten-2014-suzuki-v-strom-1000/485804 U pet recenica: Gadjaju sredinu izmedju velikih i malih putnickih endura. Kubikaza, snaga, tezina, cena, svuda se nalazi izmedju. Anti-hopping kvacilo, Bosch ABS najnovije generacije, kontrola trakcije u tri stepena sa korenom u MotoGP (ako lazu mene...) Snaga 100 KS/103 Nm pri 4k obrtaja. Izmedju 12.000 i 13.000 jura. Nek je sa srecom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 27, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Neuheiten 2014: Suzuki V-Strom 1000 http://www.motorrado...rom-1000/485804 U pet recenica: Gadjaju sredinu izmedju velikih i malih putnickih endura. Kubikaza, snaga, tezina, cena, svuda se nalazi izmedju. Anti-hopping kvacilo, Bosch ABS najnovije generacije, kontrola trakcije u tri stepena sa korenom u MotoGP (ako lazu mene...) Snaga 100 KS/103 Nm pri 4k obrtaja. Izmedju 12.000 i 13.000 jura. Nek je sa srecom. Svega sasvim dovoljno za putni enduro... a mozda su stvarno i pronasli tu prazninu u trzisnoj ponudi - izmedju velikih i malih. Sto se tice dizajna... posle pocetnog soka... covek se navikne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Septembar 27, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Na sve mogu da se naviknem i ono sto mi je spocetka ruzno kasnije mi postane normalno, ako ne i lepo... samo na te cene ne mogu da se navkinem, kao matoro dzangrizalo i dalje sve prebacujem u marke i kada shvatim da danas tako neki motor, srednja klasa, kosta 24-25.000 DEMova, pomalo se smrznem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 27, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Na sve mogu da se naviknem i ono sto mi je spocetka ruzno kasnije mi postane normalno, ako ne i lepo... samo na te cene ne mogu da se navkinem, kao matoro dzangrizalo i dalje sve prebacujem u marke i kada shvatim da danas tako neki motor, srednja klasa, kosta 24-25.000 DEMova, pomalo se smrznem. Amin!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 29, 2013 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sent from Apple iPad 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 1, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Zutim je obelezeno sve sto je novo u odnosu na agregat starog Stroma (izvorno iz TL-a) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 1, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Kljun, nekljun, rado bih ga posedovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 1, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Kljun, nekljun, rado bih ga posedovao. Na kljun sam se vec navikao ... samo jos onaj auspuh ne mogu da svarim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...