sejn 17 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Transalp u odlicnom stanju! Uradjen serviz pre odlaska na more.Motor od opreme ima cres barove i nosace kofera Givi,kofer Kapa 46L.Ozbiljan kupac na poklon dobija i bocne Hondine kofere Hepco & Becker kao i tank torbu. Od zamena me interesuje iskljucivo BMW GS 1150 naravno uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A cijena??? Prava sitnica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Octobar 5, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Transalp u odlicnom stanju! Uradjen serviz pre odlaska na more. Motor od opreme ima cres barove i nosace kofera Givi, kofer Kapa 46L. Ozbiljan kupac na poklon dobija i bocne Hondine kofere Hepco & Becker kao i tank torbu. Od zamena me interesuje iskljucivo BMW GS 1150 naravno uz moju doplatu. A, kupac zajebant? :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan A cijena??? Prava sitnica... Ma cena nije bitna Cena je 3200 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena ide malo dole 3100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3ooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro 3100 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je tu je,kriza udarila... Povlaci se motor iz prodaje,pocelo sredjivanje........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Novembar 13, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Jak si bio s cenom za motor koji je cekalo sredjivanje 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Koja je realna cena za trasalpa sa kompletnom opremom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Novembar 13, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Onolika za koliko moze da se proda, a ne prodaju se nesto po cenama koje su vece nego za sport turere od 750ccm 2001/2002 godiste, sa svom opremom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodaje se nista ako mogu da primetim, razlog nije visoka cena nego nestasica para. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Novembar 13, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koliki ti je budžet za bmwa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jak si bio s cenom za motor koji je cekalo sredjivanje Jaka cena je relativna stvar. Kad sam napomenuo sredjivanje nisam mislio na tehnicki deo motora koji je u savrsenom stanju. To podrazumeva od prilike redovne servize,ulje plocice,filteri,lanac i lancanici,gume,kocione tecnosti,antifriz,svecice.........ako mislis na to sredjivanje.....to je sredjeno. Ja sam mislio na periferne i estecke stvari,odneo sam sic kod Bobana,dogovorio auspuh kod Roberta i jos bi uradio centralni stender.Na to sredjivanje sam mislio. Sto se tice opreme,kucemo vise od onoga sto sam nudio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliki ti je budžet za bmwa? Ma neznam prijatelju,to je u Srbiji uvek nepredvidiva stvar,BMW 1150 mi se jako svidja s obzirom d je 1200 prica za sebe. Mislio sam prodati TAlpa i skupiti pare za BW-a cije cene idu od 4500......pa recimo do 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodaje se nista ako mogu da primetim, razlog nije visoka cena nego nestasica para. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onolika za koliko moze da se proda, a ne prodaju se nesto po cenama koje su vece nego za sport turere od 750ccm 2001/2002 godiste, sa svom opremom. Te parametre cena prijatelju nisam ja izmislio, tauer nikad nije ni bio u rangu endura s cenama.Prijatelj je prodao Yamahu FZR 6 2005 za 2600 sta ja tu mogu,pozz Sejn Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 14, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sejn je korektan covek, a kakav je TA650 ne znam, jer ga nisam video A cena...kriza je, prodaje se ono sto ima kupca. Mislim da ni znacajno niska cena ne bi osigurala prodaju. Motor (da ne kazem stvar) vredi onoliko koliko je neko spreman da izdvoji za njega) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sejn je korektan covek, a kakav je TA650 ne znam, jer ga nisam video A cena...kriza je, prodaje se ono sto ima kupca. Mislim da ni znacajno niska cena ne bi osigurala prodaju. Motor (da ne kazem stvar) vredi onoliko koliko je neko spreman da izdvoji za njega) Hvala druze,nezahvalno je pricati o cenama dok se nevidi motor uzivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan A gde mu je ona donja zastitna plastika za motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan A gde mu je ona donja zastitna plastika za motor Dobro si to primetio,tako je uvezen,covek je obecao da ce mi poslati i naravno nikad.Trazio sam kod nasih ljudi al jos nista,valjda cu naleteti i na to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par meseci naleteo na tu plastiku na ebay u, pa potraži. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 15, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Можда боље да се стави метална... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ma sto da daje 150evra, kupi plasticnu jeftinija je a i lepse izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 15, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Мени се више свиђа метална Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...