Biker Q 1642 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je izduv manjih dimenzija od nekog motora cetvorptaktnog 500-600 ccm koji je tisi, moj je protocni i mnogo je bucan. Takodje trazim jeftiniju varijantu ne neka zvucna imena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 3, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imam josimuru,40e,ali ..nije bas da je tiha,mislim ima ono cevku unutra,neznam jel tvoj prazan ili takav bucan, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan imam josimuru,40e,ali ..nije bas da je tiha,mislim ima ono cevku unutra,neznam jel tvoj prazan ili takav bucan, :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 3, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imam fabricki lonac od cbr900rr 1997. 50 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6748 Napisano Octobar 3, 2012 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...a da mu napravis neki dB killer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 3, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički top od R6 2005-o , odlično očuvan 50 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Octobar 3, 2012 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan fabricki auspuh od honde xl600, ako ti vrsi posao poklanjam ti, ali nije bas manjih dimenzija 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 3, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Top od CBR600F....20 eur (od stajanja u podrumu u nešto lošijem stanju nego na slici) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 4, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Od Yamahe R6 2000.god. 35 e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...a da mu napravis neki dB killer? Objasni malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Imas na netu objasnjenja i slika koliko hoces. Najjednostavnije je da napravis reducir na izlaznoj rupi i smanjenjem precnika smanjice se i nivo buke. Ovo je malo uprosceno ali je takav princip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.banditmaniashop.co.uk/db-killer-830-p.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički od XTa kome treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički od XTa kome treba. Ugac, moj se cuje mnogo jako u vecim obrtajima, i sa db kilerom isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan I treba da se čuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 11, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam kako izgleda ali ne mogu da nadjem proporcije koje pretpostavljam da postoje, koliki promer u odnosu na ovo ono, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6748 Napisano Octobar 11, 2012 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...a da mu napravis neki dB killer? Objasni malo. Svi aftermarket izduvi velikih svetskih proizvodjaca, da bi bili u skladu sa zakonom i postovali propisani nivo buke imaju "dB killer". To sto ljudi voze Arrowe, Akrapovice, Lasere i dr. tako da grmi i sve puca okolo je rezultat toga sto je taj gore pomenuti deo izvadjen iz auspuha. On se na kraju krajeva tako i pravi, da moze da se lako skine i ugradi zbog eventualnog ODLASKA NA STAZU, (gde zakoni o buci postoje ali su manje restriktivni) a ne da se maltretira komsiluk. Tacan recept za izradu ne mogu da ti kazem, ali po mom misljenju to ne bi trebalo da je komplikovano ako imas imalo majstorije u rukama (ili znas nekog majstoricavog), plus mozes da napravis i vise modela...da se igras. Duzi, kraci, sa manjim otvorom, vecim, vise perforirana cev ili manje i tako. Nadam sa da sam pomogao. Evo i malo slika sa neta za ilustraciju. http://www.google.it/images?hl=it&q=how+to+make+a+db+killer&gbv=2&gs_l=heirloom-hp.3..0i19.3570.13840.0.14720.23.12.0.11.11.0.330.2870.0j1j9j1.11.0...0.0...1c.1.tAoKGD20SZ4&sa=X&oi=image_result_group Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 11, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam samo obican (elektricni) aparat ali cu svakako probati da skarabudzim nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...