markodjurovic 815 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Juce se malo vozikao, i prvi put primetim da orlovi lete nesto bas blizu mene, ala 10ak metara razdaljina. U jednom trenutku orao u obrusavanje prodje mi 5m od face i na jedno 40-50 metara od mene nesto uhavti i polako poce da ga kljuca E sad ne znam jel ovo neki orao misar ili soko. Aparat je kakav je. Raspon krila je odprilike kao kad rasirim ruke. Vidjao sam inace dve vrste ova je malo tamnija i manja. Druga je svetlija braon i veca. Posle sam nesto kontao dal je moguce da je ova ptica skapirala da mozda motor uznemirava zivotinje pod zemljom pa one pocnu izlaze i onda ih on capi. Ako je tako svaka im cast Sve se dogadja izmedju dve sume po kjima sam vozio: Suma izmedju Save i bedema, ne znam ime mislim da ga nema: i Suma Zabran koja ima i putic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1291 Napisano Octobar 1, 2012 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, Noj nije sigurno... Toliko se razumem! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 1, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, Noj nije sigurno... Toliko se razumem! Koji si ti Kralj !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Octobar 1, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Nije Noj to je Pelikan - a od njih se znamo prave gumice za brisanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Što ga nisi ponudio smokijem? ili bonžitom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahah Inace nece smoki, kaze mnogo gladan mora meso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1455 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1966 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces ti u tudji zabran? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Octobar 2, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dobro dok ne počne tebe da juri ima onaj kraljevski orao koji diže životinje od 70kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dobro dok ne počne tebe da juri ima onaj kraljevski orao koji diže životinje od 70kg Jesi ti nekad video njega? :nanana: Mada, sad nemas razloga da se brines, tebe ne moze da podigne! Debeli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces ti u tudji zabran? O svasta ladno sam napisao suma zabran . Radi se o zabranu Zidina Sve je dobro dok ne počne tebe da juri ima onaj kraljevski orao koji diže životinje od 70kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Inace nece smoki, kaze mnogo gladan mora meso Eto siguran znak da je ovaj svet otisao dodjavola - fensi orao koji fura proteinsku djetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...