Dane Deda 2703 Napisano Octobar 5, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Djomla se vratio iz Grcke i ozenio se. E sad je red na tebe da to isto uradis, ali da nam javis. Sto se tice velicine porcija, pod hitno da ih prepolovis, a ne da kukas kako su male. Lepo je sto si nam iskreno docarao dogodovstine u prvoj voznji, ali da znas da smo svi kroz to prosli {neki priznaju a neki ne}. Cekamo da se omotoris i zoves na pivo, a za putopis imas 5+. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Octobar 5, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan Prvo jos jednom da se zahvalim svima na pohvalama, zaista znaci ovakom novajliji kakav sam ja Bravo!!! Lepo i iskreno opisani a slikice su kao razglednice. Kupi motor pe da imamo šta da čitamo i gledamo. Necemo samo da citamo i gledamo, valjda cemo se zajedno vozati i druziti Djomla se vratio iz Grcke i ozenio se. E sad je red na tebe da to isto uradis, ali da nam javis. Sto se tice velicine porcija, pod hitno da ih prepolovis, a ne da kukas kako su male. Lepo je sto si nam iskreno docarao dogodovstine u prvoj voznji, ali da znas da smo svi kroz to prosli {neki priznaju a neki ne}. Cekamo da se omotoris i zoves na pivo, a za putopis imas 5+. A deda je kao i svaki iskusni matorac pogodio u centar (zenidba, obroci, motor) samo je malo obrnuo redosled. Naime kao sto sam vec pomenuo u zivotu mi se konacno neke kockice slazu kako treba, tako da... od danas sam na dijeti, ako bog da na prolece cu kupiti motor, a odma nakon kupovine motora pocinjem da zivim sa devojkom a znamo sta posle toga sledi (mnogo godina smo vec zajedno, duze nego mnogi danasnji brakovi) Tako da se nadam da cu vec koliko dogodine biti u prilici da delim sa vama nove moto avanture. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Octobar 6, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sta si obecao. Bice provereno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Dane!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thechux 26 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ 600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan He Citam ovo i moram ti priznati suze su mi krenule na oci S' obzirom da poznajem ovog poveceg coveka uz kojeg je tesko ne pojesti porciju ipo (jako zarazno jede), znam koliko ti ovo sve znaci i kako si se osecao Putopis je napisan prelepo. U putopisu se vidi koliko mnogo ljubavi prema motorima imas, i koliko motori jesu bas za tebe A najvaznije od svega, koliko je ovo iskustvo lepo i neiskvareno foliranjem i nezrelim forama vec onako , bas od srca i onako kako to treba da bude Ima Boga druze, na prolece sedamo i ucimo da vozimo, bice sve kako treba - dovoljno je da jedan od nas uspe Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Zakinthos je prelep! Radio sam tamo 2 godine i bas sam hteo da iznajmim tog XT a u Laganasu ali mi je traio 2 glave depozit pa sam odustao, tako da sam vozao neke starije kraljeve prasine TTR npr ! Pozzz i samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bole85 0 Napisano Decembar 28, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Extra prica, imao sam osmeh na licu sve vreme dok sam citao! I ja sam od svoje 16-te godine imao zelju da kupim motor i napokon ove godine sam kupio ni manje ni vise nego kawasaki 636. Nadam se da ces i ti uskoro da kupis motor. Sve najbolje, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Decembar 30, 2012 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan E vredi ti onaj osmeh na pocetku vise od svakog motora na svetu !! I dabogda ga kupio sto pre, zato sto sam sve to ja isto radio pre nego sto sam ga kupio i bio sam najsrecniji na svetu !! Pozdrav za buduceg druga na drumu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Decembar 30, 2012 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti dala,junacino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! I samo polako, slozice se kockice ne brini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Volim iskrene putopise kao sto je ovaj tvoj,bez foliranja,Slike prelepe za razglednicu.Kupuj motor pa sa vise iskustva na put..Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo moreeee coveceeeee Predivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno nema sta. Svaki pocetak je tezak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 10, 2013 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kako prijaju ove slike na -3..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...