Dzony93 368 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motorizovanog zmaja za letenje BAUTEK Zephir (17 kvadrata) sa CHRYSLER PowerBee motorizacijom. Sve u izuzetnom stanju, ocuvano. Mala potrosnja, mogucnost termalnog letenja sa ugasenim motorom. Motor: dvotaktni, vazdusno hladjeni, 135 kubika. Centrifugalno kvacilo, pogon preko lanca. Elisa dvokraka cena je 1150 e tony : 0638591314 ili pitajte mene preko poruka ( e da napomenite da ste culi za oglas od Nikole I FALA ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva sprava...ae da te pitam kad vec prodajete,sta se tu koristi oko dozvola i da li uopste i trebaju?jel znas nesto po tom pitanju..izvini za Off..pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan U normalnim zemljama da. Kod nas niko i ne trazi i ne pita za dozvolu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Septembar 29, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, znaci izvadim 1000e, sednem na zmaja i letim ? Koliko je tesko nauciti da se leti i slece bezbedno ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6489 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 3043 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Možda neka zamena za motor? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/84038-yamaha-xt-600-2kf/page__gopid__1375449#entry1375449 Oduvek sam želeo zmajčeka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, znaci izvadim 1000e, sednem na zmaja i letim ? Koliko je tesko nauciti da se leti i slece bezbedno ? Nije stvar bas tako jednostavna! U mom mestu su par entuzijasta pre nekoliko godina pokrenuli aero klub,kupili zmaja,pokojni Zare iz Beograda bio instruktor. Ne lezi vraze- za dozvolu za upravljanje motornim zmajem tj.ultralakom letelicom ti treba izmedju 5 i 10 soma evra,obuka nije nimalo naivna plus se polaganje vrsi pred ozbiljnom komisijom a i ako si imalo normalan neces bez obuke sesti i poleteti! Jbg kada je Zare poginuo(Nesreca sa motocikla ne sa zmaja) i nade da ce klub ziveti pale u vodu. Uzgred motorizovani zmaj izgleda ovako. Ovo spada u klasu paraglajdera i za poletanje je neophodna padina ili breg sa kog ces se vinuti pod oblake. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 29, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan U normalnim zemljama da. Kod nas niko i ne trazi i ne pita za dozvolu Za neke stvari je super što je ovo nenormalna zemlja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ON je prekjuce zamenio zmaja jednog za qingqi od 200 cc novog jbg . A nije toliko tesko, a za dozvolu ga niko nikada nije ni pitao stalno je dolazio ovde u nis a i svuda po srbiji je leteo sa njima. A da ovaj ima i mali motor tako da motor moze da se pali i gasi po zelji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=5lL6vIDkrzA uglavnom za voznju se pomera celo telo za skretanje i slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6489 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 3043 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Moja ponuda stoji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 8, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Samo te zamišljam kako pizdiš zmajem nad Avalom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17349 Napisano Octobar 8, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3693 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam krajem osamdesetih dvosedi "motornjak" (Apolo CX, sa motorom Rotax 503-2V). I u to vreme je bila obavezna zvanična obuka, ali je ipak tada uglavnom bila po sistemu "sam svoj majstor" i pravo je čudo što je i u takvim uslovima "obuke" stradalo prilično malo letača! Sa ovim zmajem sam imao jedan udes (salto napred prilikom sletanja) i kasnije sam ga prodao. Samo da napomenem da kada sam počeo da letim ovom "napravom" već sam bio iskusan padobranac, a završio sam bio i jedriličarsku i obuku za pilota pa mi je bilo dosta lakše da se priviknem. Letenje ovakvim zmajem je relativno jednostavno, a sletanje .... ? U svakom slučaju kad nestane gorivo "naprava" ide dole na zemlju! Veoma lepa zanimacija, ali ne bih preporučio "samostalnu obuku" ljudima bez ikakvog letačkog iskustva! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan OVaj zmaj moze da se koristi i bez motora, a druze njemu zamenu ne odgovara jer je bas pre manje od mesec dana zamenio drugog zamaja za neki super motor kineski od 200 cc nov ... sada mu kes odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6489 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 3043 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, video sam, ali sam mislio da se to izjalovilo, a ne da čovek ima dva zmaja. Bre, on je vitez zmajevog reda :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan haha imao i jednog dvoseda i to otislo i ovaj predhodni ostao ovaj, jbg covek ne leti vise sad ga interesuje drugo i to je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 13, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan http://www.airban.net/strana_obuka.htm 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...