djura 28 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan delimicno moze da ga zameni. Deluje vrlo zgodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zgodno naČisto, samao da neko uzme mustru pa da pocne da pravi jer ne verujem da ima kod nas da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ima kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zgodno nacisto vec sam pomislio da si me pomesao sa Smajserom. Nezgodno je ovo bez YU slova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zgodno nacisto vec sam pomislio da si me pomesao sa Smajserom. Nezgodno je ovo bez YU slova ;D Joj, izvini nacisto! ;D Sad cu da edit-ujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Novembar 18, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Hehe.. sta sve nece da izmisle. ali deluje veoma prakticno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako dobru stvar davno nisam video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Fora je samo staviti ga pored praga i ostaviti otvorena vrata.Onda uletis u njega sa 150 km/h, motor se parkira a ti letis dijekt u kucu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Prava stvar za moj parking! ima kod mene. Lepo, koji su uslovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Prava stvar za moj parking! ima kod mene. Lepo, koji su uslovi? Danas javljam rok i cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 19, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Svršing... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda solidno a i mislim da je prakticno samo mi je ovo sa prevrtanjem malo sumnjivo :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 20, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Gospar farbach kolika je cijena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Novembar 20, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ja ga danas pravim,tacnije ocu sam dao skicu,ja nemam vremena radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 25, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dobra stvarcica,,ko je izmisli alal mu vera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemi 0 Napisano Novembar 25, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan Odlična stvarčica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...